Ποια Καινούργιου και ποια Μπάρκα; – «Καυτά» φιλιά του Φ.Τσαγκρίδη με ξανθιά συνοδό – Η Δανάη πληρώθηκε «με το ίδιο νόμισμα»!

Συντάκτης: Newsroom

8 Μαΐου 2024 17:55

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τα φιλιά που αντάλλαξε με τη Δ.Μπάρκα και την κόντρα που προκλήθηκε με την Καινούργιου τις «αποχαιρέτισε» και τις δύο

Nέα σχέση στην ζωή του Φίλιππου Τσαγκρίδη, εγγονού του αείμνηστου εφοπλιστή Π.Παναγόπουλου, μετά την Δανάη Μπάρκα την οποία «αποχαιρέτισε», όπως φαίνεται από την φωτό όπου τον αποτύπωσε να φιλάει με πάθος μια ξανθιά γυναίκα, λίγο καιρό μετά τα καυτά φιλιά με την εύσωμη Δανάη που είχε προκαλέσει τον σάλο με την Κατερίνα Καινούργιου.

Στα βίντεο που ανάρτησε ο λογαριασμός Soula Glamorous ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, φαίνεται να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί ανταλλάσσοντας φιλιά με μια ξανθιά γυναίκα.

Ο λογαριασμός Soula Glamorous στο Instagram αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αντάλλαξε φιλιά με την γυναίκα που βρέθηκε δίπλα του, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και τα σχετικά βίντεο που ανέβηκαν στον ίδιο λογαριασμό.

Ο λογαριασμός Soula Glamorous λίγα λεπτά μετά τις αναρτήσεις κατέβασε τα δύο βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό επιχειρηματία, τα οποία όμως οι χρήστες του διαδικτύου πρόλαβαν και τα αποθήκευσαν.

Δες τo βίντεο:

Την ίδια στιγμή που ο Φ.Τσαγκρίδης γλωσσοφιλούσε την ξανθιά, η επιτυχημένη τηλεπαρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, έτρωγε αρνάκι στο Πήλιο, στο σπίτι του ηθοποιού Β.Χαραλαμπόπουλου, με παρέα γνωστών ηθοποιών, όπως την μητέρα της Β.Σταυροπούλου, την Σ.Καρύδη, την Ε.Ρουμελιώτη, την Μ.Καβογιάννη, τον Χ.Χατζηπαναγιώτη, τον Θ.Αθερίδη κλπ,