Να ποια τραγουδίστρια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα μας στην Eurovision

19 Νοεμβρίου 2018 11:32

Λέτε να μας εκπροσωπήσει εκ νέου και να ξανακάνει την fun -εντελώς- έκπληξη; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OGAE Greece, η Καλομοίρα βρίσκεται στην Ελλάδα , ενώ είχε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα (μας έφερε την τρίτη θέση, μην ξεχνιόμαστε, με το «My Secret Combination»). 

H Καλομοίρα, λοιπόν, σύμφωνα με το fthis.gr, επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αλλά το κλίμα είναι εξαιρετικά θετικό. Άλλωστε, το όνομά της είχε πέσει και πέρσι στο τραπέζι των ιθυνόντων της ΕΡΤ, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από την πρώτη της συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Να τονίσουμε πως η ίδια δεν έχει διευκρινίσει τον λόγο της τριήμερης επίσκεψής της στην Ελλάδα και ούτε έχει κάνει ανακοινώσεις. Και ενώ οι τηλεοπτικές εκπομπές ήθελαν να εξασφαλίσουν μία συνέντευξη της τραγουδίστριας, εκείνη αποφάσισε να εμφανιστεί στο πλατό τουOpen και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τον Ιανουάριο θα επισκεφτεί και πάλι την Ελλάδα.

Καλομοίρα