Ποια ζώδια θα έχετε ερωτικές επανασυνδέσεις τη χρονιά του 2024

Συντάκτης: Newsroom

8 Δεκεμβρίου 2023 16:43

Βασιζόμενοι στην πασίγνωστη ορολογία του φαινομένου του ‘ανάδρομου Ερμή’, ο οποίος ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για τις επανασυνδέσεις μας. Δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που μας φέρνει σε επαφή με σχέσεις του παρελθόντος, οπότε ακόμη κι αν δεν δείτε το ζώδιό σας στην παρακάτω λίστα, το προσωπικό σας ωροσκόπιο μπορεί και πάλι να υπόσχεται μία επανασύνδεση! Για αυτό θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε τον αστρολόγο σας.

Η αναδρομή του Ερμή παρατηρείται κατά τα ακόλουθα διαστήματα στα ακόλουθα ζώδια:

Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω
2 ως 25 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού
5 ως 29 Αυγούστου στα ζώδια της Παρθένου και του Λέοντα
26 Νοεμβρίου ως 15 Δεκεμβρίου: στο ζώδιο του Τοξότη

Τα 6 Ζώδια που θα έχετε Ερωτική Επανασύνδεση το 2024
Τα ζώδια που είναι βέβαιοι ότι θα έχουν ερωτική επανασύνδεση αυτή την χρονιά είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι

Τι συμβουλεύουν τα άστρα τα 12 ζώδια για ερωτική επανασύνδεση το 2024;

Κριός
Ο Απρίλιος, Κριέ μου είναι τρομερά σημαδιακός και θα σου φέρει τον πολυπόθητο έρωτα από το παρελθόν. Αν, πάλι, κάποιος σε θέλει πίσω στη ζωή του, θα σε διεκδικήσει με νύχια και με δόντια εκείνο το διάστημα! Μην ξεχνάς, ότι την περίοδο εκείνη θα έχουμε μία έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, άρα ακόμη κι αν πραγματοποιηθεί η επανασύνδεση, υπάρχει τεράστια πιθανότητα τα πράγματα να μην είναι όπως πριν, αλλά πολύ καλύτερα. Σε περίπτωση που δεν επιτύχει η επανασύνδεση εκείνο το διάστημα ή πάλι η ζωή σας ξαναχωρίσει, το διάστημα της αναδρομής του Ερμή κατά τον Αύγουστο θα ξαναεπανορθώσει για εσένα!

Ταύρος
Ταύρε μου, το καλύτερο διάστημα για μία ερωτική επανασύνδεση για εσένα, είναι αδιαμφισβήτητα εκείνο του καλοκαιριού! Ήδη από τις 5 Αυγούστου ο Ερμής από το φιλικό, για εσένα, ζώδιο της Παρθένου αναδρομεί, χαρίζοντάς σου μία επαφή με έναν παρελθοντικό έρωτα. Είσαι από τους τυχερούς, γιατί ο Ερμής θα είναι σε θέση κυβέρνησης, ευνοώντας σε ακόμη περισσότερο. Μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο η εύνοια θα είναι με το μέρος σου!

Δίδυμος
Δίδυμε, σε οποιοδήποτε δεκαήμερο κι αν ανήκεις, η περίοδος του ανάδρομου Ερμή το Γενάρη, μα και μεταξύ Νοέμβρη ως τα μέσα Δεκεμβρίου θα σου επαναφέρει μία σχέση! Καλό θα είναι να επαναξιολογήσεις προσεκτικά το κατά πόσο αξίζει κάτι τέτοιο, μιας και η θέση του πλανήτη αυτού στο ζώδιο του Τοξότη θεωρείται θέση αδυναμίας. Επομένως, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις ή να συμβολίζει πως η κρίση σου εκείνο το διάστημα δεν είναι καθαρή. Κάτι αντίστοιχο επισημαίνουν και οι σκληρές του όψεις με το Δία και τον Κρόνο κατά τη διάρκεια εκείνη. Χρειάζεται προσοχή και να θέσεις τα όριά σου.

Καρκίνος
Καρκίνε μου το ζήτημα των επανασυνδέσεων δεν είναι φέτος το φόρτε σου. Έχεις μόνο στις αρχές της χρονιάς μία μικρή ευκαιρία, όμως σε γενικές γραμμές καλύτερα να κοιτάξεις μπροστά. Το σύμπαν σου επιφυλάσσει κάτι νέο στον έρωτα, που δεν θα έχει καμία σχέση με τους συντρόφους που επέλεγες μέχρι σήμερα, αλλά ο Κρόνος από τους Ιχθείς σου υπόσχεται ότι μαζί θα προσπαθήσετε να βρείτε κοινό έδαφος, επιτρέποντας στον έρωτα αυτόν να σταθεροποιηθεί και να διαρκέσει σε βάθος χρόνου.

Λέων
Αγαπημένε Λέοντα, 3 είναι οι περίοδοι που σου εξασφαλίζουν επανασυνδέσεις, εκείνη του Γενάρη, εκείνη του καλοκαιριού κι εκείνη μεταξύ Νοέμβρη και Δεκέμβρη. Στην δεύτερη περίπτωση πιθανώς να είσαι εσύ εκείνος που θα επιλέξει να κάνει το πρώτο βήμα, μιας και ο Ερμής θα είναι στο δικό σου ζώδιο. Και στις τρεις περιπτώσεις ο παλαιότερος έρωτας σου ξαναχτυπά την πόρτα κι εσύ καλείσαι να αξιολογήσεις το κατά πόσο αξίζει να τον μονιμοποιήσεις. Ακόμη κι αν δεν επιτύχει κατά την πρώτη περίοδο, μείνε αισιόδοξος, διότι θα έχεις και δεύτερη ευκαιρία.

Παρθένος
Παρθένε, το 2024 σου χαρίζει απλόχερα τις ερωτικές επανασυνδέσεις που περιμένεις, κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού, όπως αντίστοιχα και λίγο μετά την πρωτοχρονιά. Μάλιστα, κάποιες από αυτές δεν αποκλείεται να είναι και κρυφές, ακριβώς επειδή ο Ερμής από τις 15 Αυγούστου ως και τις 29 θα προχωρήσει στο προηγούμενο του δικού σου ζωδίου, τον Λέοντα! Έτσι, είτε πρέπει, είτε όχι, μάλλον αυτή η αγάπη που δεν έσβησε ποτέ στην πραγματικότητα να ζητά να την δεις φανερά ή κρυφά από τα μάτια του κόσμου.

Ζυγός
Ζυγέ μου, το καλύτερο διάστημα των επανασυνδέσεων για εσένα είναι ο Απρίλιος, όπου ο Ερμής κάνει την αναδρομή του στο ενθουσιώδες ζώδιο του Κριού. Σχεδόν παθητικά ελκύεις παρελθοντικούς συντρόφους ή παλιά φλερτ που δεν εξελίχθηκαν. Μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα εκείνο σου εγγυάται πως κάποια από αυτές τις επανασυνδέσεις θα εξελιχθεί σε μόνιμη σχέση, χάρη στην έκλειψη του Απρίλη που προκαλεί μόνιμες αλλαγές στις ζωές όσων επηρεάζει. Ακόμη κι αν μαλώσεις με το ταίρι που έχεις, θα τα ξαναβρείτε άμεσα.

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, το 2024 δεν θα είναι μία χρονιά επανασυνδέσεων, ακόμα και αν δοθεί η ευκαιρία για κάτι τέτοιο, σύντομα θα ανατραπεί το σκηνικό αφού ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, σου επιβάλει να κοιτάξεις μπροστά και πολλές φορές φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στις σχέσεις σου! Θα μπορούσε να βγάλει το νέο έτος μία επανασύνδεση από αρχές Σεπτεμβρίου έως αρχές Δεκεμβρίου όπου ο Ουρανός θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος αλλά … εγώ σου συνιστώ να μην το τολμήσεις!

Τοξότης
Αγαπημένε Τοξότη, τα διαστήματα των αρχών του Γενάρη, μεταξύ Νοέμβρη ως Δεκέμβρη, καθώς και του Απρίλη, σου φέρνουν έρωτες από το παρελθόν. Είτε υπήρξε ένα φλερτ που δεν εξελίχθηκε ποτέ, είτε σας χώρισε η ζωή, τώρα ήρθε η ώρα να ξανασυναντηθείτε! Το ευνοϊκότερο διάστημα, πιθανώς, φαίνεται να είναι εκείνο του Απριλίου, εφόσον μαζί κορυφώνεται και η έκλειψη του μήνα, επηρεάζοντας τα ερωτικά σου. Έτσι, πρόκειται να κάνεις μία σχέση εκείνο το διάστημα, αν είσαι ελεύθερος, όπου είτε το άτομο που επέλεξες ήταν ένας παρελθοντικός έρωτας, είτε απλώς σου ‘θυμίζει’ κάποια χαρακτηριστικά αυτού.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, πέρα από μία πολύ μικρή ευκαιρία κατά τις πρώτες ημέρες του 2024, το έτος αυτό δεν σου υπόσχεται επανασυνδέσεις. Σε ανακατευθύνει προς κάτι καινούριο, εκτός των συνηθισμένων. Λάβε υπόψιν σου ότι ο Πλούτωνας, λίγο – λίγο ‘παρατάει’ το δικό σου ζώδιο, οπότε οι προτιμήσεις, ανάγκες κι επιθυμίες σου πρόκειται να μεταβληθούν, ακριβώς επειδή δεν θα είσαι ο ίδιος άνθρωπος που ήσουν κάποτε! Η δύναμη του Πλούτωνα είναι να μας αλλάζει ολοκληρωτικά , ώστε να μπορέσουμε να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι και πιο καθαρή κρίση. Έτσι, οι αποφάσεις σου θα είναι πιο σωστές και ταιριαστές στο δρόμο που θέλεις να χαράξεις από εδώ και στο εξής.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η στιγμή των επανασυνδέσεων έφτασε και για εσένα, το 2024! Είναι πολύ πιθανό, το διάστημα του καλοκαιριού να σου χαρίσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που φλέρταρες στο παρελθόν. Εναλλακτικά, μία σχέση που δεν προχώρησε παλαιότερα, τώρα έρχεται και πάλι σε επικοινωνία μαζί σου, προσφέροντας τη δυνατότητα να ξαναπροσπαθήσετε. Μην ξεχνάς ότι ο Πλούτωνας, φέτος, από το ζώδιό σου, θα σε κάνει ‘άλλον άνθρωπο’, άρα θα κατορθώσεις να διαχειριστείς τις καταστάσεις διαφορετικά, επιτρέποντας σε μία τέτοια σχέση να μακροημερεύσει.

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, το καλοκαιράκι θα είναι ‘σούπερ’, με παλιούς, αλλά και νέους έρωτες! Μέσα στο 2024 μπορείς κι εσύ να έρθεις σε επικοινωνία με τον άνθρωπο που ‘έχασες’ ή ‘σε έχασε’, δωρίζοντάς σας μία ακόμη ευκαιρία να προσπαθήσετε. Ο Ερμής, τον Αύγουστο, από το ζώδιο της Παρθένου θα ενδυναμώσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά επιθυμείς κι αισθάνεσαι. Για τους λόγους αυτούς, θα μπορέσει να επιτύχει αυτή η επανασύνδεση. Να θυμάσαι πως ο Δίας από τους Διδύμους ‘γλυκαίνει’ το κλίμα μέσα στο σπίτι, άρα δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να μείνετε μαζί αυτή τη φορά!