Ποιον παντρεύεται η Θεοδώρα, μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (φωτογραφίες)

19 Νοεμβρίου 2018 20:00

Μ’ ένα λιτό κείμενο ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα-Μαρία ανακοίνωσαν τους αρραβώνες της μικρότερης κόρης του Θεοδώρας. Ποιος είναι ο τυχερός; Ο Αμερικανός Μάθιου Κούμαρ.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός της καρδιάς της πριγκίπισσας είναι 34 ετών γιος του Σαμ και της Λόνι Κούμας που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στο Λος Άντζελες (θυμάστε τη θρυλική σειρά «Οι δικηγόροι του Λος Άντζελες»; Άσχετο…).  «Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω», καταλήγει το Δελτίο τύπου το οποίο συνοδεύεται από δυο φωτογραφίες ασπρόμαυρες των μελλόνυμφων.

theom
Για το στόρι και όπως αναφέρει το protothema.gr, Η Θεοδώρα και ο δικηγόρος είναι μαζί 2,5 χρόνια ενώ το περασμένο καλοκαίρι απόλαυσαν τις διακοπές τους μαζί με την οικογένεια της Θεοδώρας στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι. Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στο Λος Άντζελες όπου δραστηριοποιείται, όπως γράψαμε, ο πολλά υποσχόμενος δικηγόρος και η γαλαζοαίματη ηθοποιός. Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση ήταν το 2016 όταν παρευρέθησαν σε γάμο φίλων τους από την Ινδία. Αλλά και το Φεβρουάριο του 2017 το ζευγάρι βρέθηκε στο γάμο του Φίλιππου Λαιμού με τη Μαριάννα Γουλανδρή.
TIP Ο Μάθιου Κούμαρ έχει αποφοιτήσει από τη νομική σχολή La Verne της Καλιφόρνιας και ειδικεύεται στις αγωγές αποζημιώσεων θυµάτων από φυσικές καταστροφές. Ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαία δικηγορικά γραφεία του Λος Άντζελες.