Ποιος άλλος θα φύγει από το Survivor 4; Ζήτησε κι ο Τριαντάφυλλος να αποχωρήσει

Δημοσιεύθηκε: 13 Μαΐου 2021 13:55
Ποιος άλλος θα φύγει από το Survivor 4;  Ζήτησε κι ο Τριαντάφυλλος να αποχωρήσει

Μετά την αιφνίδια αποχώρηση του James Καφετζή κι ενώ τα σενάρια λένε ότι έχει φύγει και ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος λόγω των προβλημάτων στο πόδι του βρέθηκε στο νοσοκομείο και έπειτα ζήτησε να φύγει από το παιχνίδι .

Κάποιοι λένε ότι εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο είναι και το ψυχολογικό κομμάτι. Και ξαφνικά χθες ήρθε και άλλη μια βόμβα.

Ο Τριαντάφυλλος μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας ανακοίνωσε σε όλους ότι θέλει να αποχωρήσει. Ο πρόεδρος των Red δεν άντεξε που έχασε το έπαθλο επικοινωνίας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον γιο του Νικόλα και την σύζυγο του Δήμητρα .

Οι κόκκινοι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και τελικά τον κατάφεραν να «ζητήσει» συγνώμη και να μείνει στο παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι έχει καιρό να αγωνιστεί και νιώθει ότι κάνει κακό στην ομάδα του.

Άλλη μια ανατροπή που λίγο έλειψε να προκαλέσει χαμό στον Άγιο Δομίνικο αφού οι παίχτες έχουν φτάσει στα όρια τους.

Και μπορεί ο Ντάφυ να έμεινε όμως μετά και την επόμενη αποχώρηση που θα φτάσουμε στην τελική 8άδα και το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, κανείς δεν ξέρει αν θα κάνει ξανά την κίνηση και την σκέψη να αποχωρήσει.