Ποιος είναι ο ηθοποιός πατέρας της «Δρόσως» από τις «Άγριες μέλισσες»;

Δημοσιεύθηκε: 04/10/2019 15:18
Ποιος είναι ο ηθοποιός πατέρας της «Δρόσως» από τις «Άγριες μέλισσες»;

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» χτυπάει κόκκινο στην τηλεθέαση καθημερινά και έτσι μεγάλο είναι το ενδιαφέρον όλων να μάθουμε πληροφορίες για τη ζωή των πρωταγωνιστών της.
Το κορίτσι όμως, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τις καρδιές του αντρικού πληθυσμού είναι η κούκλα «Δρόσω». Ο λόγος για τη μικρότερη αδελφή της Λενιώς (Μαρία Κίτσου) και της Ασημίνας (Έλλη Τρίγγου) που ήρθε για να μείνει.

Δανάη Μιχαλάκη

Με τη Μαρία Κίτσου σε σκηνή από τη σειρά «Άγριες μέλισσες»

Η Δρόσω Σταμίρη (Δανάη Μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Γρήγορα θα ανακαλύψει πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριό της για να ξεφύγει από τα στενά όρια του χωριού. Θα έρθει αντιμέτωπη με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της όταν ερωτευτεί έναν άντρα που δεν πρέπει. Η σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις αδελφές θα είναι σφοδρή και θα κορυφωθεί όταν κινδυνέψει να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου.

Δανάη Μιχαλάκη

Σε παιδική ηλικία με τον διάσημο μπαμπά της Γιώργο Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη που υποδύεται τη «Δρόσω», τη μικρή αδερφή που ο «Σέργιος» προσπάθησε να βιάσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο.
Η ίδια είναι κόρη του επίσης ηθοποιού, Γιώργου Μιχαλάκη, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον όπου οι τέχνες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, η όμορφη Δανάη κατάλαβε από νωρίς ότι θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Έτσι, βρέθηκε να σπουδάζει στη Δραματική Σχολή Κεντρική Σκηνή Μιμής Ντενίση.

Δανάη Μιχαλάκη
Αγαπά πολύ το χορό και κυρίως το tango και τον περασμένο Φλεβάρη έπαιζε στην παράσταση

Δανάη Μιχαλάκη

Από την παράσταση «Tango in love the 5th element» με το συμπρωταγωνιστή της Γιώργο Παυλάκη

στον πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά».

Δανάη Μιχαλάκη

Ακόμη, το όμορφο κορίτσι με τα εκφραστικά μάτια έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα και στον σκυλάκο της που υπεραγαπά και με τον οποίο ποζάρει μαζί στις φωτογραφίες της στα social media.

Δανάη Μιχαλάκη

Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT