Ποιός είναι πρωινιάτικα: Το τρείλερ για την νέα σεζόν έχει κάτι από cinema

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 22:43

Η Μπέττυ Μαγγίρα μάζεψε την ομάδα της και έρχεται “πρωινιάτικα”, από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και καθημερινά στις 09:50 στο νέο πρόγραμμα του OPEN.

Την πρώτη “καλημέρα” θα μας την πουν τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, όπως μαθαίνουμε και επισήμως μέσα από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από μικρό χρονικό διάστημα.

Στο βίντεο, η Μπέττυ Μαγγίρα περνά από ανάκριση τους παλιούς συνεργάτες της, και συστήνει στο κοινό τα τους νέουσ τησ συνεργάτες, τον Νίκο Καρβέλα και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.
Η Μπέττυ Μαγγίρα και η ανανεωμένη ομάδα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στον τηλεοπτικό αέρα του Open και μάλιστα σε μια χρονιά που θα έχει πολύ έντονο ανταγωνισμό στην πρωινή ψυχαγωγική  ζώνη.
https://www.youtube.com/watch?v=iWnZ5mp2i7g

Μπέττυ Μαγγίρα: Η ανακοίνωση του Open για την ανανέωση της συνεργασίας τους

Μπέττυ Μαγγίρα: Η ανακοίνωση του Open για την ανανέωση της συνεργασίας τους

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές του Open για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως επιβεβαιώνει και η ανακοίνωση του σταθμού για τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

Μπέττυ Μαγγίρα – Αναλυτικά η ανακοίνωση του Open

«Το Open, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται σε μία συνεργασία με προοπτική, έχοντας ως κοινό στόχο να ανοίγουν καθημερινά για τους τηλεθεατές ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και τη θετική διάσταση της καθημερινότητας.

Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09:50 και τη νέα σεζόν από τον αέρα του Open, με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο χιούμορ».

Η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα επιστρέφει ανανεωμένη από τη νέα σεζόν στο καθημερινό πρόγραμμα του Open.