Ποιος ηθοποιός δηλώνει ότι παρά λίγο και θα είχε πέντε παιδιά;

29 Νοεμβρίου 2020 16:15

Στο« Καλύτερα Δεν Γίνεται» και στον Κώστα Τσουρό μίλησε σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος με αφορμή την συμμετοχή του στην σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», αναφέρθηκε σε πτυχές της ζωής του που δεν γνωρίζαμε.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Είχα παντρευτεί στην Αμερική κι αυτό μου έγινε δώρο από την Αγγλίδα σύζυγό μου για την πράσινη κάρτα. Δεν ήταν ότι επείγει να γίνει γάμος. Υπήρχε πάθος. Αυτός ο γάμος κράτησε 3,5 χρόνια και μετά ήρθε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και ετέθη ένα θέμα. Εγώ είπα ότι δεν είμαι διατεθειμένος από εδώ και στο εξής να δουλεύω για το γάλα του παιδιού μου κι ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα κάποια στιγμή. Το ρίξαμε το παιδί, εκείνη την εποχή ήταν της μόδας οι εκτρώσεις. Θέλω να σου πω ότι για εκείνη την εποχή είμαι πατέρας πέντε παρ’ ολίγον παιδιών.

Υπήρχε αυτό το πράγμα από τις γυναίκες ότι αν εσύ δεν θέλεις μία, εγώ δεν θέλω δέκα. Ναι θα είχα πέντε παιδιά από διαφορετικές γυναίκες. Δεν ξέρω αν αγάπησα ποτέ για να απαντήσω. Ήμουν κάθε φορά ερωτευμένος, αν και τότε ήταν λίγο και σκέτο κορμί, μόνο για την πράξη. Δεκαετία του ’60 ’70 στη Νέα Υόρκη το σεξ ήταν απενοχοποιημένο και προς κάθε κατεύθυνση.»