«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Η εγκυμοσύνη την Τζοάν προκαλεί εντάσεις στα ζευγάρια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Φεβρουαρίου 2023 15:00

Ενδιαφέρον αλλά και πολύ γέλιο έχουν τα νέα επεισόδια της σειράς «Ποιος Παπαδόπουλος;» του ΑΝΤ1.

Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» έρχονται στις οθόνες και αυτή τη Δευτέρα και την Τρίτη με νέα επεισόδια που φέρνουν ανατροπές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – Επεισόδιο 33

Όλοι οι Παπαδόπουλοι προσπαθούν να διαχειριστούν το νέο για την εγκυμοσύνη της Τζοάν, γεγονός που φυσικά στέκεται αφορμή για νέες εντάσεις μεταξύ των ζευγαριών, καθώς η Περιστέρα και ο Γιάννης θεωρούν αδιαπραγμάτευτο το ότι ο γιος τους πρέπει να την παντρευτεί, ενώ η Μελίνα και ο Αρίστος το ακριβώς αντίθετο.

Ο Γιάννης και η Περιστέρα, μάλιστα, αποφασίζουν να ανακοινώσουν κρυφά απ’ τους άλλους το νέο για την εγκυμοσύνη της κόρης του και στον Ράμο, πιστεύοντας ότι θα τους βοηθήσει αλλά όταν αυτός μάθει τα νέα, τόσο η δική του αντίδραση όσο και της Τζοάν θα φέρει όλους τους Παπαδόπουλους αντιμέτωπους με μια νέα συνθήκη και έναν καινούριο συγκάτοικο στο εξοχικό…

Τα νέα φτάνουν, όμως, και στο σπίτι του Παύλου, όπου η Βιβή για να αντέξει τη Λίλα φοράει ωτοασπίδες και ο Παύλος για να βοηθήσει προσλαμβάνει τον Αρίστο σε ένα σούπερ μάρκετ, που δυστυχώς είναι λίγο πιο μακριά από ό,τι αυτός θα περίμενε.

Και μέσα σε όλα, στραβώνει και η μπίζνα του Γιάννη με τα φέρετρα, καθώς κι αυτά φαίνεται ότι του βγήκαν λίγο… στραβά!

ΤΡΙΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – Επεισόδιο 34

Ενώ η συμβίωση των υπόλοιπων Παπαδόπουλων με την Τζοάν δεν πηγαίνει και τόσο καλά, ο Αρίστος ξεκινάει δουλειά στο σούπερ μάρκετ του Παύλου στο Κερατσίνι και βάζει τα δυνατά του να γίνει ευχάριστος, φιλικός και προσεγγίσιμος αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία…

Στο μεταξύ, ο Ράμος εμφανίζεται απροειδοποίητα στο σχολείο των παιδιών απαιτώντας από την κόρη του την Τζοάν να έρθει μαζί του. Αυτή αρνείται και όταν ο Ράμος πάει να αγριέψει, αιφνιδιάζεται από το γεγονός ότι η Τζόαν έχει τη συμπαράσταση όλων των συμμαθητών της.

Η Λίλα κάνει επιχειρηματική πρόταση στη Μελίνα και την Περιστέρα να ανοίξουν δικό τους κατάστημα αποκλειστικά για τα «Από Καρδιάς» και η Περιστέρα αποφασίζει να κάνει πρόταση και στις φίλες της, τη Μάρθα και τη Ρούλα να συνεργαστούν.

Την ίδια στιγμή, ο φίλος του Γιάννη, ο Αρτέμης, με τη βοήθεια της παλιοπαρέας, προσπαθεί να βρει τι θα κάνει με τα φέρετρα που του ξέμειναν στο ξυλουργείο από την αποτυχημένη τους επιχείρηση.

Και τέλος, τα αγόρια έχουν μια πολύ ρομαντική ιδέα για να ξαναφέρουν κοντά τον Αρίστο και τη Μελίνα. Απλά, ο Αρίστος θα χρειαστεί να ντυθεί ξανά φαντάρος και να βγάλει από ένα παλιό κουτί τα γράμματα που έστελνε τότε σε εκείνη.