«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Σημαντικές αποκαλύψεις φέρνουν στο επίκεντρο Τζοάν και Αλέξανδρο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Μαρτίου 2023 13:40

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» έρχεται και αυτήν την εβδομάδα με δύο επεισόδια που φέρνουν σημαντικές εξελίξεις και ανατροπές.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21,00, στον ΑΝΤ1, η σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;», μοιράζει στους τηλεθεατές μοναδικές ατάκες και άφθονο γέλιο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Μελίνα, προς μεγάλη έκπληξη όλων, επιστρέφει στο εξοχικό μαζί με τον Ράμο και αυτός δηλώνει έτοιμος να μιλήσει με τους Παπαδόπουλους ήρεμα και πολιτισμένα για την τύχη της Τζοάν. Ωστόσο, ο Αρίστος, που έχει δει τη Μελίνα να φεύγει με τον Ράμο απ’ το σημείο που τον παράτησε με το τροχόσπιτο, θα καταφτάσει λίγο μετά και θα τα καταστρέψει όλα!

Και τα προβλήματα για τον Αρίστο δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς η Μελίνα θα του ξεκαθαρίσει ότι η βραδιά που πέρασαν μαζί δεν σήμαινε απολύτως τίποτα για εκείνη και ότι η συμπεριφορά του απέναντι στον Ράμο ήταν τελείως ανάρμοστη. Έτσι τώρα ο Αρίστος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ρίξει τα μούτρα του για να ζητήσει συγγνώμη από τον Ράμο.

Παράλληλα, ο Θανάσης θα κάνει ευχάριστη έκπληξη στον Γιάννη σε σχέση με τα χαμένα του βεγγαλικά.

Η Τζοάν, από την άλλη, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει κρυφό το μυστικό της ότι δεν είναι έγκυος, ενώ ο Αλέξανδρος, κρυφά από τους γονείς του, συνεχίζει να κυνηγάει την Ντιάνα και φτάνει στο σημείο να το παίξει μεθυσμένος για να μπορέσει να μπει στο σπίτι της.

Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι το τέλος της μέρας θα φέρει όχι μία, αλλά δύο μεγάλες αποκαλύψεις για τους Παπαδόπουλους!

ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μετά τις δύο απανωτές αποκαλύψεις, ότι η Τζοάν δεν είναι έγκυος και ότι ο Αλέξανδρος βγαίνει με μια γυναίκα με τα διπλά του χρόνια, κι ενώ η πρώτη μαζεύει τα πράγματά της για να αποχωρήσει από το εξοχικό περιμένοντας τον πατέρα της να έρθει να την πάρει, ο Θανάσης προσπαθεί να ηρεμήσει τη Μελίνα, την Περιστέρα, τον Αρίστο και τον Γιάννη που ακόμα προσπαθούν να χωνέψουν τα νέα.

Αυτοί όμως σε έξαλλη κατάσταση αποφασίζουν να μπουκάρουν στο σπίτι της γυναίκας που αποπλάνησε τον γιο τους και εκεί τους περιμένει ένα ακόμα «εγκεφαλικό», αφού η γυναίκα αυτή είναι η Ντιάνα!

Ταυτόχρονα, ο Θάνος, που είναι πια ελεύθερος, παίρνει την απόφαση να μιλήσει στην Εριέττα και να τη διεκδικήσει ξανά, αυτή όμως δεν θέλει ούτε να τον ακούσει.

Πίσω στο εξοχικό, μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις με τους γιους τους, ο Αρίστος και η Μελίνα αποφασίζουν ότι πρέπει μια και καλή να ξεκαθαρίσουν τις μεταξύ τους σχέσεις, ενώ μια νέα άφιξη, η Άντζυ, έρχεται να ταράξει τα νερά για τις γυναίκες…