«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Ζηλεύει ο Αρίστος για το ραντεβού της Μελίνας με τον Ράμο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Φεβρουαρίου 2023 16:58

H σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» του ΑΝΤ1 έχει κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Το σήριαλ «Ποιος Παπαδόπουλος;» που προβάλλει ο ΑΝΤ1  μοιράζει στους τηλεθεατές μοναδικές ατάκες και άφθονο γέλιο κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Να τι θα γίνει στα δύο επεισόδια της νέας εβδομάδας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 – Επεισόδιο 31

Ο Εμμανουήλ, που έχει μάθει από τον Θανάση για το μπέρδεμα στο μαιευτήριο, απαιτεί να περάσει χρόνο με τους εγγονούς του και, προς μεγάλη έκπληξη όλων, φαίνεται να τα περνάνε πολύ καλά οι τρεις τους. Αυτό βέβαια θα προκαλέσει και τη ζήλεια του Θανάση, που δεν θέλει να χάσει τον ρόλο του αγαπημένου παππού των παιδιών…

Τσιμπήματα ζήλειας, όμως, νιώθει και ο Αρίστος, γιατί έχει έρθει η ώρα η Μελίνα να βγει για φαγητό με τον Ράμο, αφού αυτή ήταν η προϋπόθεση για να τους αφήσει να μείνουν προσωρινά στη βίλα.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης βάζει μπρος μαζί με τους φίλους του την επιχειρηματική του ιδέα για τα φέρετρα αλλά έχει ξεχάσει ένα πράγμα: την εσωτερική τους επένδυση. Έτσι, θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια της Περιστέρας, η οποία, όμως, δεν είναι και τόσο πρόθυμη να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα.

Και μέσα σε όλα, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή όλοι οι Παπαδόπουλοι να επιστρέψουν στο εξοχικό… λίγο πιο βιαστικά από ό,τι περίμεναν.

TΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 – Επεισόδιο 32

Ο Αρίστος, για να είναι κοντά στη Μελίνα που παραμένει τελείως αρνητική απέναντί του, προσπαθεί να βοηθάει με όλες τις δουλειές στο εξοχικό και, αφού φτιάξει τζάκια, τουαλέτες και ό,τι άλλο χρειαστεί, θα αναγκαστεί μέχρι και να πάει στο σούπερ μάρκετ για πρώτη φορά στη ζωή του. Δεν ξέρει, όμως, ότι αυτή η επίσκεψη θα του φανεί πολύ χρήσιμη και για να βρει δουλειά!

Ο Γιάννης. από την άλλη. καταφέρνει να βρει αγοραστή για τα φέρετρα αλλά φαίνεται πως θα χρειαστεί καινούργιο κεφάλαιο και επιπλέον εργατικό δυναμικό για να προλάβει τις παραγγελίες.

Ο Παύλος και η Λίλα έρχονται για πρώτη φορά επίσκεψη στο εξοχικό και προσπαθούν, χωρίς μεγάλη επιτυχία, να είναι υποστηρικτικοί στα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι Παπαδόπουλοι.

Ο Ράμος παραμένει αδιάλλακτος για τη σχέση της κόρης του με τον Θάνο και γι’ αυτό ο τελευταίος αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να μιλήσει στους γονείς του για την εγκυμοσύνη της κοπέλας του. H αντίδρασή τους, όμως, δεν θα είναι ακριβώς αυτή που φαντάζεται.