Ποιος στέλνει στα δικαστήρια την Έλενα Παπαρίζου; «Είναι ψεύτρα και υποκρίτρια»!

Δημοσιεύθηκε: 29 Μαρτίου 2021 08:30
Ποιος στέλνει στα δικαστήρια την Έλενα Παπαρίζου; «Είναι ψεύτρα και υποκρίτρια»!

«Είναι ψεύτρα και υποκρίτρια». Ποιος στέλνει στα δικαστήρια την Έλενα Παπαρίζου;
Φαίνεται ότι το Number One συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις και διαμάχες. Και από αυτό δεν θα ξεφύγει ούτε η τραγουδίστρια.
Η δικαστική διαμάχη του Μάνου Ψαλτάκη με τον Χρήστο ∆άντη για την πατρότητα της μουσικής του «My Number One» ολοκληρώθηκε το 2013.

Το Πρωτοδικείο αποφάσισε πως o… μπαμπάς της μελωδίας είναι ο Ψαλτάκης, ωστόσο οι «περιπέτειες» δεν έχουν τελειώσει.

Ο Ψαλτάκης αποκαλύπτει πως πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον της Έλενας Παπαρίζου.

Κι αυτό γιατί σε συνέντευξή της το προηγούμενο διάστημα ανέφερε μόνο το όνομα του Χρήστου Δάντη ως συνθέτη του τραγουδιού που έφερε την Ελλάδα στην πρώτη θέση του διαγωνισμού της Eurovision το 2005.

Ο Μάνος Ψαλτάκης δηλώνει αποφασισμένος ακόμα και να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην τραγουδίστρια ζητώντας να σταματήσει να τραγουδάει το My Number One.

Όλα αυτά τη στιγμή που στον φετινό τελικό της Eurovision η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμένεται να ερμηνεύσει το My Number One.

«Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου για να δούμε πώς θα κινηθώ. Πώς βγαίνει έτσι ξαφνικά και ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση και λέει ότι το τραγούδι είναι του ∆άντη; Ποια είναι αυτή; Μια απλή τραγουδίστρια είναι η Παπαρίζου. Εδώ έχουμε Πίτσα Παπαδοπούλου, Χαρούλα Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, τι να μας πει τώρα η Έλενα Παπαρίζου; Ποιος την ήξερε πριν το My Number One; Μόνο στην Ελλάδα την ήξεραν. Την μάθανε διεθνώς εξαιτίας εμού και του Χρήστου. ∆εν χρωστάει μια ευγνωμοσύνη και σε μένα ως δημιουργό; Ούτε μετά τη δικαίωσή μου στο δικαστήριο δεν μου τηλεφώνησε. Μεγάλη γαϊδουριά, με έχει στενοχωρήσει», είπε στην «ΜΠΑΜ»