Ποιός θέλει να να γίνει εκατομμυριούχος: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται από Δευτέρα στον ΑΝΤ1

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 23:13

Επέστρεψε μετά από 16 χρόνια και έκλεψε τις εντυπώσεις, τερματίζοντας 1o στη ζώνη προβολής του!

Από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, το πιο δυνατό τηλεπαιχνίδι γνώσεων έρχεται και η πιο κλασική
τηλεοπτική ερώτηση, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» θα ακουστεί και πάλι, από τον
μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου.
15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια κι ένα μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ!
Ξεκινάμε, αμέσως, εντατικά μαθήματα και τεστάρουμε τις γνώσεις μας γιατί ο «Εκατομμυριούχος»
κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο.
Καθημερινά στις 20:00, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να
δίνουν σωστές απαντήσεις.
Φτάνει, όμως, μόνο η γνώση ή θέλει και τύχη; Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μνήμη; Πώς θα
καθορίσουν οι βοήθειες το τελικό αποτέλεσμα;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: ανανέωσε το ραντεβού του Εκατομμυριούχου για τον Σεπτέμβρη

Γρηγόρης Αρναούτογλου: ανανέωσε το ραντεβού του Εκατομμυριούχου για τον Σεπτέμβρη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε χθες το βράδυ το κοινό του Εκατομμυριούχου και ανανέωσε το ραντεβού του διάσημου τηλεπαιχνιδιού για τον Σεπτέμβρη

Η χρονιά κύλησε πολύ καλά για τον Εκατομμυριούχο και ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στην τελευταία εκπομπή πως συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε:

«Κυρίες και κύριοι αυτό ήταν. Τελειώσαμε για καλοκαιράκι κι είδατε πως πέρασε ο καιρός; Εντάξει θα μου πείτε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ξεκινήσαμε αλλά πότε πέρασαν οι μέρες, πότε τελείωσαν τα επεισόδια, πότε λατρέψατε τον Εκατομμυριούχο και πότε πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβρη;

Μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας. Το πόσο αγκαλιάσατε τον Εκατομμυριούχο. Το πόσο θέλετε να έρθετε και στέλνετε αιτήματα να έρθετε σαν παίκτες και πόση αγάπη πήραμε εγώ κι οι συνεργάτες. Σας ευχαριστούμε που μας υποδεχθήκατε σε αυτήν την απίθανη ζώνη των 8 εδώ στον ΑΝΤ1.

Να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι… Εμείς το χειμώνα θα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά και να δίνουμε χρήματα σε δύσκολες εποχές στους ανθρώπους. Γιατί πολλοί άνθρωποι παίρνουν χρήματα από τον Εκατομμυριούχο. Λύνουν μικρές περιπτώσεις κι είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, που φεύγουν με χρήματα σχεδόν το 99% των παικτών. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη». Δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κλείνοντας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε εκφράσει το παράπονό του για τις κριτικές που δέχτηκε την χρονιά που πέρασε. Τόσο για το Ελλάδα έχεις Ταλέντο, όσο και για το Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος

«Δεν γνωρίζω αν το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θα επαναληφθεί του χρόνου. Δεν πιστεύω όμως πως είναι ένα πρόγραμμα που πηγαίνει κάθε χρόνο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος κλείνοντας για την ποιότητα του αποτελέσματος γιατί δεν βγάλαμε ούτε ανθρώπους να τους κοροϊδέψουμε, ούτε βγάλαμε αυτά τα γνωστά… να μην τα ονομάσω τώρα κάπως. Δεν βγάλαμε δηλαδή ανθρώπους για να ανεβούν απλά στη σκηνή και να γελάσουμε με αυτό που κάνουν και να καλύψουμε μόνο τηλεοπτικό χρόνο.

Κάποιοι εκτιμούν και καταλαβαίνουν το ήθος και την ποιότητα μου, κάποιοι δεν το εκτιμούν, κάποιοι δεν το πιστεύουν και κάποιοι κοροϊδεύουν. Δεν φαντάζεστε όλη μου τη ζωή, αυτά τα τριάντα χρόνια, τι έχω ακούσει»