Ποιος τόλμησε να πει τη Μαρία Σολωμού “γατούλα”; “Ε, δεν είμαστε όλες”, απαντά

8 Ιουλίου 2019 15:14

“Τα νιαουρίσματα δεν μου αρέσουν”, πρέσβευε τις προάλλες η Μυρτώ Αλικάκη και στο ίδιο ακριβώς τέμπο είναι και η κοντινή της κιόλας ηλικιακά -και συνάδελφος, ηθοποιός βεβαίως- Μαρία Σολωμού.

H Mαρία όμως το προχώρησε το στόρι, εικονογραφώντας το τονίζοντας πως δεν είμαστε “όλες με γόβες και κραγιόν”.

Τι συνέβη, όμως και έκανε το μανιφέστο της ; Τίποτα, απλώς έδωσε συνέντευξη, τονίζοντας πως προκαλεί κιόλας ακραία συναισθήματα στον κόσμο: “Ή με χαϊδεύουν ή με μουντζώνουν”, είπε χαρακτηριστικά στην αγαπημένη Φανή Πλατσατούρα.

“Πιο πολύ με γουστάρουν οι γυναίκες”

Διασαφήνισε, μάλιστα, ότι “πιο πολύ από τους άντρες νομίζω ότι με γουστάρουν οι γυναίκες. Το κατάλαβα τώρα που έκανα Instagram και συνειδητοποίησα ότι όλοι αυτοί που με «ακολουθούν» είναι 90% γυναίκες και μόλις ένα 10% άντρες. Επίσης, κατάλαβα ότι ο τύπος γυναίκας που είμαι εγώ δεν θεωρείται ακόμη «political correct». Δεν είμαστε, όμως, όλες οι γυναίκες γατούλες, με γόβα, κραγιόν και ψεύτικες βλεφαρίδες. Μετά τους Singles, νιώθω ότι πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν μαζί μου. Μάλλον, τους άρεσε το στιλ μου.

Beauty tips…

… Μην περιμένετε απ’ το Μαράκι. “Ξέρεις πόση ώρα μού παίρνει το πρωί να ετοιμαστώ; Τρία λεπτά με το ρολόι. Θα πλύνω το πρόσωπό μου, θα βάλω μια αντηλιακή και θα βγω έξω. Δεν θα φτιάξω μαλλιά, εννοείται. Τα μαλλιά μου είναι μια ζωή αχτένιστα. Αυτό τελείωσε, είναι δικό μου. Ταυτότητα. Συχνά ακούω ότι πάνε στο κομμωτήριο και ζητάνε «Μαλλιά Σολωμού»”, τονίζει.

TIP

Κανείς δεν θα τολμούσε να την πει “γατούλα”, δεν θα του το επέτρεπε – θαρρώ.