Ποιος Βασιλάκος; Βρήκε νέο έρωτα η νικήτρια του The Bachelor, Νικολέτα Τσομπανίδου και λάμπει ολόκληρη

Δημοσιεύθηκε: 27 Μαΐου 2021 09:20
Ποιος Βασιλάκος; Βρήκε νέο έρωτα η νικήτρια του The Bachelor, Νικολέτα Τσομπανίδου και λάμπει ολόκληρη

Η νικήτρια του The Βachelor, Νικολέτα Τσομπανίδου έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της. Κάνει μάλιστα και τα πρώτα καλοκαιρινά μπάνια της, μετά από ένα συναισθηματικά δύσκολο διάστημα. Άλλωστε, μετά τη νίκη της στο ριάλιτι του Alpha δεν της ήρθαν τα πράγματα όπως θα ήθελε.

Ποιος Βασιλάκος; Βρήκε νέο έρωτα η νικήτρια του The Bachelor, Νικολέτα Τσομπανίδου και λάμπει ολόκληρη.

Τις πρώτες μέρες ζούσε στην κυριολεξία το όνειρό της δίπλα στον… εργένη της ζωής της Παναγιώτη Βασιλάκο. Αλλά όλα άλλαξαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Ενώ είχαν πάρει απόφαση να συγκατοικήσουν, ξαφνικά ήρθε ο χωρισμός. Ο οποίος ήρθε μετά από ένα σύντομο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για να δει τους γονείς της.

Δεν περίμενε να χωρίσει, πέρασε δύσκολα στην αρχή γιατί δεν κατάλαβα για ποιο λόγο συνέβη, αλλά τώρα είναι ήρεμη. Δεν κρατά καμία κακία στον Παναγιώτη, ενώ αποφάσισε σύντομα να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Στην αρχή τη φιλοξένησαν κάποιοι φίλοι της. Μετά βρήκε νέο σπίτι, ξεκίνησε καινούργια επαγγελματική συνεργασία με κέντρο αισθητικής. Και σύντομα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια κολεξιόν από τσάντες που θα έχουν το όνομά της.

Η πανέμορφη Νικολέτα βρήκε και έναν νέο έρωτα που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της! Τουλάχιστον έχει κρατήσει το μονόπετρο από το “The Bachelor”!

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα την είχαν προσεγγίσει από την παραγωγή του Survivor για να την εντάξουν στους νέους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι. Εκείνη δεσμευόταν από το συμβόλαιο με τον Alpha και απάντησε αρνητικά. Αλλά μην εκπλαγείτε αν τη δείτε στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι, καθώς η πρόταση παραμένει ανοικτή.