«Πόλεμος» με διαρροή μηνυμάτων ανάμεσα σε Δήμητρα Αλεξανδράκη και Μάκη Τριανταφυλλόπουλο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Σεπτεμβρίου 2022 10:10

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο έπειτα από ανάρτηση στο σάιτ «zougla», στην οποία γινόταν λόγος για απόπειρα αυτοκτονίας από το μοντέλο.

Το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχουν αρχίσει… πόλεμο χαρακωμάτων, ο οποίος περιλαμβάνει ακόμη και δημοσιοποίηση μηνυμάτων που αντάλλαξαν ιδιωτικά.

Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα ανέφερε: «Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο το βράδυ επιχείρησε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του προσωπικού της κύκλου καταφεύγοντας σε μία πολύ δραματική χειρονομία. Ειδοποίησε μία γνωστή της πώς σχεδιάζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η φίλη της ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει το μοντέλο. Εκεί αντίκρισαν μία γυναίκα χαρακωμένη στο λαιμό υπό την επήρεια γνωστών ηρεμιστικών. Ευτυχώς οι άνδρες τη Αστυνομίας την μετέφεραν σε γνωστό δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (σε δύο για την ακρίβεια).

Υπήρξε αίσιο τέλος σε αυτήν την οδυνηρή ιστορία».

Η Αλεξανδράκη, από τη δική της πλευρά, αντέδρασε με οργή.

Συγκεκριμένα, προχώρησε σε μια σειρά από στόρι με τα οποία κατηγορούσε τον δημοσιογράφο και την ιστοσελίδα του για εκμετάλλευση μιας δύσκολης κατάστασης για τα κλικ.

Η Αλεξανδράκη έχει αναφέρει από την αρχή πως η απόπειρα δεν αφορούσε την ίδια αλλά μια φίλη της. Σημειώνεται πως είχε κάνει παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA ζητώντας επιτακτικά να αλλάξουν έναν τίτλο που παρέπεμπε στην υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας.

Το μοντέλο επικοινώνησε με το σάιτ και ζήτησε -με ευγενικό τρόπο- να διαγράψει το άρθρο.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα δεν άλλαξε το αρχικό δημοσίευμα. Τότε η Αλεξανδράκη δημοσίευσε μηνύματα που αντάλλαξε με τον Τριανταφυλλόπουλο.

Η ενέργειά της αυτή ωστόσο έφερε την απάντηση του σάιτ.

«Η ‘Ζούγκλα ζήτησε από την Δήμητρα Αλεξανδράκη να μιλήσει ζωντανά μέσω Skype και να καταθέσει την άποψη της ελεύθερα και πολιτισμένα. Επισημάναμε γραπτώς πώς αντιλαμβανόμαστε τους λόγους οι οποίοι ωθούν το γνωστό μοντέλο να διαψεύσει τα πάντα.

Κατανοούμε πώς δραματικές στιγμές σαν και αυτήν που βίωσε η κυρία Αλεξανδράκη είναι τραυματικές, πολύπλοκες και δύσκολα διαχειρίσιμες. Όλα αυτά είναι αυτονόητα. Αλλά μέχρις εκεί.

Η εν λόγω στάρλετ του εγχωρίου lifestyle υπερέβη τα εσκαμμένα. Ανάρτησε στο Διαδίκτυο τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο επιχειρώντας να διαστρεβλώσει την ίδια την λογική. Ματαίως. Εξευτέλισε και το τελευταίο στοιχείο σοβαρότητας που της είχε (εάν της είχε) απομείνει», τονίζεται μεταξύ άλλων.