Πόπη Μαλλιωτάκη: «Άμα γδυθώ στην παραλία δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες»

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2023 16:00

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Άμα γδυθώ στην παραλία δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες»

Η Πόπη Μαλλιωτάκη έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day».

«Με κατηγορούν πως στις φωτογραφίες μου βάζω φίλτρα κι ότι έχω κάνει πλαστικές. Το σώμα μου είναι σαν έφηβης. Δεν μεγαλώνω ποτέ. Δεν τρώω, μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ. Έχω κάνει πλαστική σε κοιλιά και στήθος. Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο. Στο πρόσωπο δεν έχω κάνει κάτι, αλλά άμα χρειαστεί, θα το κάνω. Είμαι υπέρ των πλαστικών», είπε αρχικά η Πόπη Μαλλιωτάκη.

«Στο Instagram δίνω σημασία στο σώμα και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει. Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες».

Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι δηλώσεις μετά το εξώδικο από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι δηλώσεις μετά το εξώδικο από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη δέχτηκε χθες εξώδικο από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη. Το βράδυ της ίδιας ημέρας έκανε μια βραδινή έξοδο με τον γιο της και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν μας στεναχωρεί τίποτα! Βλέπεις είμαι μια χαρά, είμαι με το παιδί μου. Περνάω ωραία, περνάω σούπερ! Έχω πολύ καλές σχέσεις με την Αγγελική Ηλιάδη. Δεν έχω κανέναν λόγο να μιλήσω με τη Λίτσα Λαζαρίδη (την αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη)» τόνισε η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας Λαζαρίδη, η κα Μαυροειδή σχετικά με το εξώδικο που απέστειλαν στην Πόπη Μαλλιωτάκη. Η ίδια τόνισε πως το εξώδικο δεν της απαγορεύει να μην αναφέρεται στο όνομα του πρώην συζύγου της αλλά να ανακαλέσει τις δηλώσεις της περί εξωσυζυγικής σχέσης.

«Οι δηλώσεις που έγιναν από τον δικηγόρο της χθες έγιναν αποσπασματικά και επιλεκτικά. Ανέφερε ότι εγώ ανέφερα στο εξώδικο ότι απαγορεύεται να γίνει αναφορά στο επώνυμο του Μπάμπη Λαζαρίδη. Αυτή η φράση δεν υπάρχει καν στο εξώδικο. Ξεκάθαρα αναφέρεται στην επίμαχη δήλωση της εξωσυζυγικής σχέσης που είχε δηλώσει η Πόπη Μαλλιωτάκη σε συνέντευξή της. Της ζητήσαμε να ανακαλέσει τις δηλώσεις της».