Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι δηλώσεις μετά το εξώδικο από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

Συντάκτης: Newsroom

23 Νοεμβρίου 2022 16:00

Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι δηλώσεις μετά το εξώδικο από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη δέχτηκε χθες εξώδικο από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη. Το βράδυ της ίδιας ημέρας έκανε μια βραδινή έξοδο με τον γιο της και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν μας στεναχωρεί τίποτα! Βλέπεις είμαι μια χαρά, είμαι με το παιδί μου. Περνάω ωραία, περνάω σούπερ! Έχω πολύ καλές σχέσεις με την Αγγελική Ηλιάδη. Δεν έχω κανέναν λόγο να μιλήσω με τη Λίτσα Λαζαρίδη (την αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη)» τόνισε η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας Λαζαρίδη, η κα Μαυροειδή σχετικά με το εξώδικο που απέστειλαν στην Πόπη Μαλλιωτάκη. Η ίδια τόνισε πως το εξώδικο δεν της απαγορεύει να μην αναφέρεται στο όνομα του πρώην συζύγου της αλλά να ανακαλέσει τις δηλώσεις της περί εξωσυζυγικής σχέσης.

«Οι δηλώσεις που έγιναν από τον δικηγόρο της χθες έγιναν αποσπασματικά και επιλεκτικά. Ανέφερε ότι εγώ ανέφερα στο εξώδικο ότι απαγορεύεται να γίνει αναφορά στο επώνυμο του Μπάμπη Λαζαρίδη. Αυτή η φράση δεν υπάρχει καν στο εξώδικο. Ξεκάθαρα αναφέρεται στην επίμαχη δήλωση της εξωσυζυγικής σχέσης που είχε δηλώσει η Πόπη Μαλλιωτάκη σε συνέντευξή της. Της ζητήσαμε να ανακαλέσει τις δηλώσεις της».

Πόπη Μαλλιωτάκη: Εξώδικο της οικογένειας Λαζαρίδη στην τραγουδίστρια – Τι της απαγορεύει

Πόπη Μαλλιωτάκη: Εξώδικο της οικογένειας Λαζαρίδη στην τραγουδίστρια – Τι της απαγορεύει

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη απέστειλε εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος, η οικογένεια απαγορεύει από την τραγουδίστρια να αναφέρεται στο όνομα του αποθανόντα, του πρώην συζύγου της Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Ιωάννης Σαμέλης μίλησε στην εκπομπή και τόνισε χαρακτηριστικά: «Λάβαμε το εξώδικο. Μας δηλώνετε η απαγόρευση να χρησιμοποιεί η κα Μαλλιωτάκη το επώνυμο του συζύγου της, να άρει την υποτιθέμενη προσβολή της τιμής του και μας γίνεται απειλή ότι θα προσφύγουν στα αρμόδια ποινικά δικαστήρια. Η μομφή που αποδίδεται στην κα Μαλλιωτάκη είναι ότι φέρεται να πρόσβαλε τον αποθανόντα, αναφερόμενη σε εξωσυζυγικές σχέσεις του. Για το αδίκημα προσβολής νεκρού δικαίωμα έχει μόνο η χήρα και το παιδί. Μόνο η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει δικαίωμα να μιλάει για τον σύζυγό της».

Πόπη Μαλλιωτάκη: Ξεσπά ο πρώην σύζυγός της – «Φαντασμένο πλάσμα που νομίζει ότι μπορεί να κάνει καριέρα στα 57 της»

Ο πρώτος σύζυγος της Πόπης Μαλλιωτάκη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξέσπασε για την γνωστή τραγουδίστρια.

Ο Σάκης Γαλάνης τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Alpha: «Θέλω να την καταγγείλω γιατί πριν μερικά χρόνια ανακάτεψε πράγματα που δεν ισχύουν, έβαλε ανθρώπους να με κυνηγάνε με τις τηλεοράσεις. Με ταλαιπώρησε για παραπάνω από έναν μήνα, είχα ανεβάσει ζάχαρο, είχα χάσει 15 κιλά, ήμουν έτοιμος να πεθάνω που λέει ο λόγος. Αυτή τη στιγμή κάνει το ίδιο με τον Λαζαρίδη, τον συγχωρεμένο μόνο και μόνο για να αποκτήσει δημοσιότητα.

Έχω πολλά να πω για την κα Μαλλιωτάκη και τη ζωή της. Πράγματα που δεν ξέρετε και αν τα ακούσετε θα φρικιάσετε. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μην ανακατέψει, να μη βάλει και μένα μέσα στο κόλπο της. Αν το κάνει αυτό θα φάει μηνύσεις. Είμαστε που είμαστε άρρωστοι πρέπει να πάμε και στον τάφο για να έχει εκείνη δημοσιότητα; Άρχισε να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό με το ένα και το άλλο και έπρεπε να βγάλει κι άλλα πράγματα από τη ζωή της και να κατηγορήσει ανθρώπους. Αυτά που ξέρω εγώ για εκείνη, δεν τα ξέρει κανείς.

Είναι ένα φαντασμένο πλάσμα, νομίζει ότι τραγουδάει, ότι μπορεί να κάνει καριέρα στα 57 της. Γιατί 57 χρονών είναι. Ο πρώτος σύζυγός σου ξέρει για το ποια ήσουν και τι ήσουν. Η κυρία είναι μαθημένη στο ψέμα, αν θέλει να κάνει δημοσιότητα να μάθει να τραγουδάει και να βγάλει επιτυχία».

Οικογένεια Λαζαρίδη: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη!

Με ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές απειλούν οι γονείς του δολοφονημένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη την τελευταία νόμιμη σύζυγό του, Πόπη Μαλλιωτάκη μετά τις δηλώσεις πως σκέφτεται σοβαρά μαζί με τον γιο της Βασίλη, να μεταφέρουν κομμάτια της ζωής της τραγουδίστριας στην μικρή οθόνη.

Την οργή των γονιών του επιχειρηματία προκάλεσαν τα όσα αποκλειστικά ανέφερε η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη μαζί με τον γιο της, από τον γάμο της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, Βασίλη, στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όπως εξήγησαν μάνα και γιος έχουν δεχτεί πρόταση από εταιρία παραγωγής, προκειμένου να δημιουργήσουν δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ συγκεκριμένων επεισοδίων. Το σενάριο θα είναι βασισμένο στη ζωή της Πόπης Μαλιωτάκη τόσο από τα χρόνια που ζούσε με την οικογένεια της στην Κρήτη, την ενασχόληση της με το τραγούδι, αλλά ακόμα και την γνωριμία της στη Γερμανία με τον επιχειρηματία, τον επεισοδιακό τους χωρισμό και την δολοφονία του το 2008.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με την εταιρία παραγωγής να επιμένει, προκειμένου να αποσπάσει την σύμφωνη γνώμη τους και να προχωρήσουν έτσι και οι δυο πλευρές στις τελικές υπογραφές.

Οι ίδιοι μάλιστα σε περίπτωση που συμφωνήσουν έχουν αποφασίσει και τους δυο πρωταγωνιστές που θα ήθελαν να έχουν βασικούς ρόλους κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Βασίλης Μπισμπίκη και Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Από την πλευρά της, η οικογένεια του Λαζαρίδη δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και δηλώνει έτοιμη να βάλει «φρένο» στα πλάνα της τραγουδίστριας και του γιου της, ενώ ήδη ετοιμάζουν και τις πρώτες νομικές τους κινήσεις μαζί με την ποινικολόγο Κατερίνα Μαυροειδή:

«Στη ζωή της η κυρία Μαλλιωτάκη να κάνει ό,τι θέλει έχει κάθε δικαίωμα. Κανένας μας δεν την έχει ενοχλήσει ούτε εκείνη ούτε το παιδί όλα αυτά τα χρόνια», δηλώνει ενοχλημένη η μητέρα του επιχειρηματία Μαρία Λαζαρίδη.

«Όμως όταν αναφέρεται στον Μπάμπη και ειδικά με αυτά που λέει τώρα, πως θέλει να κάνει ταινία κομμάτι της κοινής τους ζωής θα πρέπει να είναι προσεκτική καθώς κανένας μας δεν σκοπεύει να της δώσει την άδεια. Ακόμα και για διαφημιστικούς λόγους να τα λέει όλα αυτά δεν της το επιτρέπω. Εδώ δεν ξέρουν και οι δυο μάνα και γιος που είναι ο τάφος του παιδιού μου, καθώς έχουν να πατήσουν χρόνια να του ανάψουν ένα κερί, θα βγάλουν τη ζωή του στη φόρα και μάλιστα χωρίς την γνώμη μας. Πού τα είδαν αυτά;

Επειδή βλέπω ότι εκτός από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, τα λέει και αλλού, ήρθε η στιγμή να λάβουμε τα μέτρα μας. Έχω ήδη επικοινωνήσει με τη δικηγόρο μου, την Κατερίνα Μαυροειδή, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Η ίδια στη ζωή της μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει, να πηγαίνει όπου θέλει και με όποιον θέλει, να φωτογραφίζεται όπως θέλει, όμως ό,τι έχει σχέση με τον Μπάμπη Λαζαρίδη εκεί έχουμε λόγο κι εμείς κι ειδικά σε τέτοια ρεζιλίκια που ετοιμάζεται να κάνει».

Σύμφωνα με την ποινικολόγο Κατερίνα Μαυροειδή, οι γονείς και οι αδελφές του Λαζαρίδη, η δολοφονία του οποίου εξακολουθεί από τον Δεκέμβριο του 2008 να παραμένει ανεξιχνίαστη, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν έξω από το ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων όπου έμενε με την τότε σύντροφο του Αγγελική Ηλιάδη και το παιδί τους, έχουν κάθε νομικό δικαίωμα.

«Η κυρία Μαλλιωτάκη ενεργεί αυτοβούλως όταν λέει πως θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη την κοινή της ζωή με τον Μπάμπη Λαζαρίδη. Από την οικογένειά του πάντως κανένας δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση και δηλώνουν κατηγορηματικά πως θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να διασφαλίσουν και να προστατέψουν την μνήμη του επιχειρηματία. Όπως ισχυρίζονται αν ο Μπάμπης Λαζαρίδης ζούσε προφανώς η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν θα έφτανε στο σημείο να χρησιμοποιεί το όνομα του με κάθε τρόπο, προκειμένου να αποκομίσει τα όποια οικονομικά οφέλη», σημείωσε.

Όπως εξηγεί η ποινικολόγος, η οικογένεια του Λαζαρίδη είναι αποφασισμένη να καταθέσει μέχρι και μηνύσεις ακόμα και στην εταιρία παραγωγής: «Η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει κάθε δικαίωμα να δημοσιεύσει με όποιο τρόπο επιθυμεί τη ζωή της, όμως σε συνάρτηση με τον Μπάμπη Λαζαρίδη εξυπακούεται πως δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό, γι’ αυτό οι κληρονόμοι του Μπάμπη θα κάνουν τα πάντα.

Μου έχουν ήδη δώσει την εντολή να προχωρήσω σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να προστατέψουμε τη μνήμη του, διότι οι ίδιοι δεν επιθυμούν να διασύρεται η ζωή του γιου τους μετά από τόσα χρόνια και να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης προκειμένου να πετύχει και με αυτόν ακόμη τον τρόπο να αποκομίσει οικονομικά οφέλη.

Θα προβούμε άμεσα σε ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές κι αν προκύψουν γεγονότα και στοιχεία που στοιχειοθετούν το αδίκημα της προσβολής μνήμης νεκρού, θα καταθέσουμε και μήνυση».

Πηγή: protothema.gr