Πόπη Τσαπανίδου: έσβησε 54 κεράκια και το γιόρτασε! Ανυπομονεί να γίνει γιαγιά

21 Απριλίου 2021 09:40

Το Open έτοιμο να κάνει το κόλπο γκρόσο με την Πόπη Τσαπανίδου! Η πρόταση να αναλάβει το κεντρικό δελτίο

H Πόπη Τσαπανίδου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Και επαγγελματικά και προσωπικά αφού δεν κρύβει ότι περιμένει πώς και πώς να γίνει γιαγιά!

Η γνωστή δημοσιογράφος έκλεισε τα 54 χρόνια της και το γλέντησε με την ψυχή της. Η Πόπη δεν κρύβει τα χρόνια της. Αντιθέτως δηλώνει ευγνώμων που πέρασε ακόμα ένας χρόνος και η ίδια είναι πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Η μέλλουσα γιαγιά είναι πανευτυχής, δέχτηκε πολλές ευχές για τα γενέθλιά της αλλά και πολλά λουλούδια από φίλους και συνεργάτες της.

«Happy birthday to me!

Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων σε σχέση με τα γενέθλια. Αυτοί που αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν και στεναχωριούνται που γερνάνε και χάνουν τα νιάτα τους και οι άλλοι που χαίρονται, χαμογελούν και απολαμβάνουν το γεγονός ότι έκλεισαν ακόμα 365 μέρες πάνω σ αυτόν τον πλανήτη. Μαντέψτε που ανήκω εγώ!

Σήμερα το πρωί λοιπόν, στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη, με κοίταξα βαθιά στα μάτια και μου είπα: “χρόνια σου πολλά κοριτσάκι! Μια χαρά τα κατάφερες ως εδώ” και το εννοούσα! Και γιορτάζω, γιατί ναιιιιι κατάφερα να ζήσω 54 γεμάτα χρόνια, με τα όλα τους! Τι ωραία που είναι η ζωή ρε παιδιά”», έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου ποζάροντας ανάμεσα στα μπαλόνια της και με μια τούρτα στο χέρι.

https://www.instagram.com/p/CN5P5SWlAAz/?utm_source=ig_web_copy_link