Πόπη Τσαπανίδου: γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα ξεχωριστό μήνυμα

21 Απριλίου 2022 19:15

Πόπη Τσαπανίδου: γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα ξεχωριστό μήνυμα

Η Πόπη Τσαπανίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της και αμέτρητες ευχές από φίλους διαδικτυακούς και πραγματικούς γέμισα το χρονολόγιό της, αλλά και το τηλέφωνό της. Η ίδια έκανε ένα φωτογραφικό throwback στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πόπη Τσαπανίδου: γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα ξεχωριστό μήνυμα. Αποκάλυψε ότι μόλις έγινε 55 ετών.

Δείτε την δημοσίευσή της

«Εδώ βλέπετε την 18χρονη Πόπη. Ένα κορίτσι που -δεν φαίνεται αλλα- είναι τραυματισμένο στα βάθη της ύπαρξης του, πλην όμως αποφασισμένο να ζήσει. Αν μπορούσα να της μιλήσω από το σήμερα… τι θα της έλεγα;
Θα την αγκάλιαζα. Θα της έλεγα ότι είμαι εδώ να την ακούσω, να καταλάβω τον πόνο της, να νοιώσω την αγωνία της. Και θα της έλεγα πως η ζωή έχει και πόνο αλλά και χαρές και να μην φοβάται. Ότι θα της συμβούν πολλά δύσκολα ακόμα, αλλά να μην φοβάται. Θα τα καταφέρει. Πέφτει και θα σηκώνεται και θα γελάει και θα κλαίει. Θα ζήσει μια ζωή τόσο γεμάτη όσο λίγων. Θα μάθει, θα ταξιδέψει, θα αλλάξει, θα επανεφεύρει τον εαυτό της πολλές φορές. Να μην φοβάται. Θα αγαπήσει πολύ, αλλά να προσέχει που δίνει την αγάπη της. Θα προσπαθήσει με κόπο, θα αργήσει, αλλά τελικά θα αγαπήσει τον εαυτό της. Και θα τον φροντίσει.

Θα τον αποδεχτεί και θα τον συγχωρεί για όποια λάθη κάνει.

Θα συγχωρεί και τους άλλους. Αλλά να μην εσωστρέφει την απογοήτευση της, όταν προέρχεται από τρίτους. Θα τολμήσει όσα θέλει πολύ. Θα είναι αυθεντική. Δεν θα συγκρίνει τον εαυτό της, με κανέναν άλλον. Θα προσφέρει και θα δέχεται. Να μην φοβάται. Θα καταλάβει πως η ζωή είναι υπέροχη με όσα φέρνει και παίρνει, όσα δίνει και όσα ζητάει. Είναι συναρπαστική η ζωή και να την ζήσει. Να μην την αφήνει μόνο να κυλάει. Θα καμαρώσει τρεις κόρες να μεταμορφώνονται σε ωραίες γυναίκες και θα νοιώσει πλήρης όταν ερωτευτεί τον Ettore. Κι όταν θα φτάσει τα 55, θα έχει για την ζωή την περιέργεια και την όρεξη, του 18χρονου εαυτού της.
Για μετά τα 55 δεν ξέρω τι να της πω. Μέχρι εδώ φτάσαμε στο σήμερα. Μακάρι να έχω μπροστά μου πολλά χρόνια ακόμα, με αυτό το 18χρονο κοριτσάκι ζωντανό και απαιτητικό μέσα μου!
55 years on earth! Lucky me! 🎂💫🥂
#birthdaygirl #birthday
Υ.Γ στη δεύτερη φώτο, εγώ εκεί που θα ήθελα να είμαι τώρα 😂»