Πόπη Τσαπανίδου: Παιχνίδια με τον εγγονό της στην Ολλανδία

Συντάκτης: Newsroom

3 Αυγούστου 2022 19:36

Πόπη Τσαπανίδου: γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα ξεχωριστό μήνυμα

Μετά από μια απαιτιτική σεζόν, η Πόπη Τσαπανίδου βρίσκεται σε περίοδο διακοπών. Η πετυχημένη δημοσιογράφος δεν επέλεξε κάποιο νησί για να χαλαρώσει και να φορτώσει τις μπαταρίες της αλλά ταξίδεψε στην Ολλανδία. Εκεί  βρίσκεται η κόρη της, αλλά και ο εγγονός της, που της έχει πάρει την καρδιά και το μυαλό.

Η δημοσιογράφος ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο που παίζει με τον μικρό και «λιώνει» τη στιγμή που το παίρνει αγκαλιά. Μάλιστα, η Πόπη Τσαπανίδου συνόδευσε το υλικό με μια χαρακτηριστική λεζάντα, η οποία δείχνει το πόσο όμορφα περνά με τον μικρό.

«Πως μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν.

Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν… Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές.

Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα «μάθουμε» τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα… μούτρα και τις προσδοκίες μας!

Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πως να ζείτε τη ζωή. Αυτό κάνω εγώ, με τη βοήθεια του #Ettore 💙 #mylove #myboy #family #lovelife», έγραψε

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou)