Πόρτο Χέλι: Στα χέρια Βούλγαρου καναλάρχη η βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

5 Μαΐου 2022 13:35

Η υπερπολυτελής βίλα στο Πόρτο Χέλι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πλέον έχει περάσει στα χέρια ενός από τους πιο ισχυρούς άνδρες του μιντιακού συστήματος της Βουλγαρίας.

Πόρτο Χέλι: Στα χέρια Βούλγαρου καναλάρχη η βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.Πόρτο Χέλι: Στα χέρια Βούλγαρου καναλάρχη η βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στο Πόρτο Χέλι πλέον θα περνά τα καλοκαίρια του ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες της Βουλγαρίας ο καναλάρχης και πρώην κομμουνιστής Σπας Ρούσεφ.

Ο Βούλγαρος μεγιστάνας δραστηριοποιείται εκτός από το μιντιακό σύστημα της γειτονικής χώρας σε ξενοδοχεία κινητή τηλεφωνία αλλά και σε Real Estate.

Πόρτο Χέλι: Στα χέρια Βούλγαρου καναλάρχη η βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Με θέα το απέραντο γαλάζιο και με τις ανέσεις που θα ζήλευαν ακόμα και χολιγουντιανοί Stars η υπερπολυτελής βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου άλλαξε χέρια με αντίτιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Βούλγαρος επιχειρηματίας εδώ και μήνες αναζητούσε μία εξοχική υπερπολυτελή κατοικία στην Ελλάδα που να βρίσκεται σε μία λογική απόσταση από την Αθήνα ώστε να μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να μεταφερθεί στη χώρα του αεροπορικώς.Πόρτο Χέλι: Στα χέρια Βούλγαρου καναλάρχη η βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Από την άλλη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε την πρόθεση εδώ και χρόνια να πουλήσει την υπερπολυτελή του βίλα και η στιγμή όπως όλα δείχνουν έφτασε.

Η χλιδάτη κατοικία αποτελεί όνειρο για κάθε επιχειρηματία που διαθέτει πολλά μηδενικά στον τραπεζικό του λογαριασμό αφού διαθέτει πριβέ παραλία, 30μετρη πισίνα και 12 κρεβατοκάμαρες πληθώρα παροχών και φυσικά πολλά-πολλά δωμάτια.

Στις προθέσεις του βούλγαρου καναλάρχη είναι να γίνει άμεσα μία ανακαίνιση στον χώρο ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν περισσότεροι άνθρωποι αλλά και να τοποθετηθούν τελευταίας τεχνολογίας συστήματα παρακολούθησης και φύλαξης.

Ο Σπας Ρούσεφ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα παιδιά της τέως Βασιλικής οικογένειας και κάπως έτσι ήρθε και η συμφωνία της πώλησης της χλιδατης της κατοικίας.

Ο ίδιος πάντως στη χώρα του έχει μεγάλη κομμουνιστική δράση τις προηγούμενες δεκαετίες και ο ίδιος επιμένει πως παρά την κολοσσιαία περιουσία του παραμένει ένας γνήσιος κομμουνιστής.

Η είδηση της αγοράς της βίλας από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν έμεινε απαρατήρητη ούτε από τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας.

Πηγη: Πρώτο Θέμα