Πώς διατηρούν επίπεδη κοιλιά οι «Άγγελοι» της Victoria Secret;

11 Δεκεμβρίου 2019 18:17

Αγγελοι

Μια «μαγική πούδρα» από τριμμένο λιναρόσπορο και γαρίφαλο, σε συνδυασμό με τα εξίσου «μαγικά» χέρια της φυσιοθεραπεύτριας Φλάβια Μορένο, αποτελεί το μυστικό των «αγγέλων» της Victoria’s Secret για επίπεδη κοιλιά στη στιγμή.
Η Βραζιλιάνα φυσιοθεραπεύτρια, που εδρεύει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, χρησιμοποιεί μια τεχνική λεμφικού μασάζ για την αποτοξίνωση του οργανισμού και τη μείωση του φουσκώματος στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ χαρίζει διάρκεια στο αποτέλεσμα με την εφαρμογή της «μαγικής πούδρας» της.
Όπως ισχυρίζεται, οι πελάτισσές της βλέπουν αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, γεγονός που καθιστά τη μέθοδό της ιδιαιτέρως ελκυστική για celebrities που θέλουν να παραστούν σε κάποιο event ή να κάνουν μια φωτογράφιση.
Σε αυτές συγκαταλέγονται οι Βογκ Γουίλιαμς, Αλεξάντρα Μπερκ, Εμα Λουίζ Κόνελι, καθώς επίσης και οι «άγγελοι» Σάρα Σαμπάιο και Ναντίντ Λεοπόλντ.
«Είναι πολύ δημοφιλές για celebrities λόγω των άμεσων αποτελεσμάτων. Καταφεύγουν σε αυτήν συνήθως πριν από events και φωτογραφίσεις» αναφέρει η Μορένο, εξηγώντας ότι με το μασάζ της ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα, ωθώντας τη λέμφο προς την καρδιά, προκειμένου να επιταχυνθούν ο μεταβολισμός και η πέψη, και να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Το αποτέλεσμα είναι η άμεση απώλεια πόντων από την περιοχή της κοιλιάς.