Πώς η Νατάσα Θεοδωρίδου έφερε σε πόλεμο Αργυρό – Οικονομόπουλο – Όλο το ρεπορτάζ

Δημοσιεύθηκε: 22 Ιουλίου 2021 15:30
Πώς η Νατάσα Θεοδωρίδου έφερε σε πόλεμο Αργυρό - Οικονομόπουλο - Όλο το ρεπορτάζ

Πώς μπορεί ένα φωτορεπορτάζ να ξεσπάσει νέο πόλεμο στη νύχτα; Κι όμως μπορεί αν πρόκειται για τη βόλτα που έκαναν στο κέντρο της Αθήνας η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Όχι, οι σχέσεις των δύο τους είναι πάρα πολύ καλές. Και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Όμως, αυτές οι φωτογραφίες σήμαναν την αρχή μία ακόμη μεγάλης κόντρας ανάμεσα στον Αργυρό και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Μία χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας κι ένα καφεδάκι φέρνουν νέο πόλεμο στις πίστες της Αθήνας.

Γιατί οι φωτογραφίες από την άλλη πλευρά δεν θεωρήθηκαν καθόλου τυχαίες και δείχνουν ότι έρχεται νέα συνεργασία η οποία θα συζητηθεί.

Πρωταγωνιστές η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι οποίοι απόλαυσαν τη βολτούλα τους και όλα δείχνουν ότι στο βάθος θα έχουμε συνύπαρξη στις πίστες τον χειμώνα.

Οι δύο τραγουδιστές συνεργάζονται άλλωστε με τον ίδιο επιχειρηματία και μία πιθανή συμφωνία τους μόνο έκπληξη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Άλλωστε, οι πρώτες φήμες για πιθανή συνεργασία Θεοδωρίδου και Αργυρού δεν κυκλοφόρησαν τώρα, αλλά εδώ και αρκετές ημέρες.

Η Νατάσα άλλωστε βρίσκεται στα καλύτερά της αφού το τραγούδι της Έξαψη τα «σπάει» και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να συνεργαστούν μαζί της.

Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο ότι πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι υπήρξαν συναντήσεις της τραγουδίστριας με τον Γιάννη Πάριο.

Μόνο που ο τροβαδούρος του έρωτα προτίμησε να ξεκουραστεί και να συνεχίσει να κάνει τις επιλεκτικές εμφανίσεις του όπως κάνει τα τελευταία χρόνια σε συγκεκριμένο μαγαζί.

Έτσι αυτή η συνεργασία κατέληξε σε ναυάγιο, χωρίς πάντως να επηρεάσει καθόλου τις σχέσεις που έχουν οι δύο καλλιτέχνες.

Οι σχέσεις τους παραμένουν κάτι παραπάνω από άριστες, ενώ υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμός του ενός για τον άλλον.

Καθόλου… αναίμακτη

Και μπορεί οι σχέσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιάννη Πάριου να παραμένουν εξαιρετικές ακόμη.

Και μετά το «ναυάγιο» των συζητήσεών τους, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μία πιθανή συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό θα είναι τελείως… αναίμακτη.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.

Η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να βάλει φωτιά στις πίστες της αθηναϊκής νύχτας και δίπλα της θα πρέπει να είναι ένα πολύ δυνατό όνομα (ανδρικό) που θα φέρει το συγκεκριμένο δίδυμο στην κορυφή της διασκέδασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και με δεδομένες τις εξαιρετικές σχέσεις της με τον επιχειρηματία που συνεργάζεται, ο κλήρος θα έπεφτε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Και οι δύο σταρ της αθηναϊκής νύχτας συνεργάζονται με τον ίδιο επιχειρηματία και ένας από τους δύο θα ήταν ο… τυχερός.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό όταν ο ένας θα τραγουδούσε στην Αθήνα, ο άλλος θα έκανε πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη και μετά θα γινόταν η… τράμπα.

Κι αυτό για να είναι ήρεμα τα πράγματα ανάμεσά τους, αφού είναι γνωστό σε όλους ότι Οικονομόπουλος και Αργυρός δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Για τον πόλεμο που υπάρχει ανάμεσά τους έχει χυθεί πάρα πολύ μελάνι. Και παρά τις προσπάθειες που έγιναν κατά καιρούς (ακόμη και παραμονές Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του επιχειρηματία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα τις άγιεες μέρες).

Ο πάγος ανάμεσά τους όχι μόνο δεν έχει λιώσει, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει και δεν σπάει με τίποτα.

Προάγγελος

Οι φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Νατάσας Θεοδωρίδου για πολλούς ήταν ο προάγγελος του deal ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες.

Δύο καλλιτέχνες που προσέχουν πολύ την προσωπική ζωή τους και σπάνια θα τους δούμε σε παπαρατσικά θέματα δείχνουν να έχουν άνεση απέναντι στον φακό.

Και αυτό ίσως είναι σημάδι ότι οι δύο τους έχουν κλείσει τη συνεργασία τους. Κατά τη συνάντησή τους (πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες) επικεντρώθηκαν σε λεπτομέρειες για την κοινή παρουσία τους, που υπόσχεται να βάλει φωτιά στην αθηναϊκή νύχτα.

Πάντως, σίγουρα άναψαν μεγάλες φωτιές στον Νίκο Οικονομόπουλο. Κι αυτό γιατί ο τραγουδιστής είχε μιλήσει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και μάλιστα ήταν σίγουρος ότι οι δύο τους θα τα έβρισκαν και θα συνεργάζονταν στην ίδια πίστα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα που μιλούσαν για τις συζητήσεις που είχαν αλλά και τις πολλές πιθανότητες που υπήρχαν για να κλείσει το deal.

Μάλιστα, στις συζητήσεις είχαν πει ότι θα κλείσουν σε μαγαζί στις Τζιτζιφιές, το οποίο θα ανακαινιζόταν πλήρως για να φιλοξενήσει τους δύο καλλιτέχνες.

«Δεν είναι σίγουρο αλλά ούτε και δύσκολο να συμβεί καθώς και οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται με τον ίδιο επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων», αναφερόταν χαρακτηριστικά στα δημοσιεύματα.

Όπως και ότι το νέο σχήμα που «ψήνεται» θα κάνει πάταγο στην αθηναϊκή νύχτα.

Τα sms της οργής

Ο Οικονομόπουλος βλέποντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν κατάλαβε ότι η Νατάσα είχε αποφασίσει τελικά να συνεργαστεί με τον μεγάλο του αντίπαλο τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Και αυτό δεν ήταν κάτι που μπορεί να χωνευτεί τόσο εύκολα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής έστειλε sms στη συνάδελφό του και δεν της έκρυψε την έντονη δυσφορία του για την απόφασή της, έπειτα από τις συζητήσεις που είχαν.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου προσπάθησε να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του ότι με τον Αργυρό έχουν εξαιρετικές σχέσεις και πέρα από συνεργάτες, είναι και καλοί φίλοι και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν και μαζί δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει και συνεργασία. Πάντως, τα λόγια της Νατάσας δεν φαίνεται να ηρέμησαν τον Οικονομόπουλο, ο οποίος δεν παρέλειψε να τα βάλει με τον αιώνιο αντίπαλό του.

Και τη στάση του να μπει σφήνα στις δικές του συζητήσεις με τη Θεοδωρίδου, την ώρα που όλα έδειχναν ότι οι δύο τους θα ήταν το καλλιτεχνικό ζευγάρι για το οποίο θα μιλούσε όλη η αθηναϊκή νύχτα.

Κι έτσι προέκυψε ακόμη ένα επεισόδιο στον πόλεμο ανάμεσα σε Οικονομόπουλο και Αργυρό.

Και η σπίθα που υπάρχει ανάμεσά τους και κινδυνεύει να γίνει πυρκαγιά ανά πάσα στιγμή δεν σβήνει με τίποτα.