Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: To coming out, το τουίτ για την Μποφίλιου και η κάθοδος στην πολιτική

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Φεβρουαρίου 2023 12:16

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός κai στιχουργός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές, με τις σχετικές ανακοινώσεις για την υποψηφιότητά του να αναμένονται από το κόμμα.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην επίμαχη ανάρτησή του για τη Νατάσα Μποφίλιου, όταν εκείνος είχε σχολιάσει πως «παλεύουμε τον ‘κακό καπιταλισμό’ στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… ‘Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;».

«Kάποιοι είπαν ότι η ανάρτηση που είχα κάνει για την Μποφίλιου και το συσχέτισαν με το ότι κατεβαίνω στις εκλογές. Το tweet για την Μποφίλιου ήταν με ειρωνικό χιούμορ, δεν είχε πολιτική σκοπιμότητα», ξεκαθάρισε.

Ο Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στο coming out που έκανε κατά τη διάρκεια των ’90s αλλά και τα σχόλια που έχει δεχτεί.

«Υποτίθεται ότι είσαι στην απελευθερωμένη πτέρυγα και το πρώτο πράγμα που κάνεις για να με κράξεις είναι να τονίσεις ότι είμαι ομοφυλόφιλος με κάθε είδους κακή έκφραση. Καταρχάς, παραβιάζεις ανοιγμένες θύρες, το ξέρουμε 30 χρονιά από τον ίδιο.

Tην δεκαετία του ’90 είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ήταν πολύ δύσκολο. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι πρέπει να κάνουμε πολύ θόρυβο όταν παίρνουμε θέση σε θέματα σεξουαλικής ταυτότητας.

Τη δεκαετία εκείνη έχανες φίλους και επαγγελματικές συναναστροφές όταν έλεγες ότι είσαι ομοφυλόφιλος», δήλωσε.

«Βλέπουμε ανθρώπους που έχουν δώσει αγώνες να γίνονται πρόσωπα αρνητικού σχολιασμού. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει μιλήσει, στενοχωριέμαι όταν του επιτίθενται.

Παίζει ρόλο και πώς το σηκώνεις το δάχτυλο, ο Καπουτζίδης το κάνει με ωραίο τρόπο. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος το κάνει λίγο με λάθος τρόπο. Αυτό με τον Σεργουλόπουλο και τις ‘Μαμάδες’ μου φάνηκε λίγο too much. Έτσι λέγεται, είναι σημαντικές οι μαμάδες».

Πριν από έναν χρόνο, τέλος, ο Γιαννόπουλος έχασε τη μητέρα του. Όπως είπε ο ίδιος, «την άφησα για δέκα λεπτά, γύρισα και είδα ότι ‘έφευγε’. Μου θύμιζε παιχνίδια που τελειώνει η μπαταρία».