Πόσο… bitch πια είναι η Meghan Markle; Νέα παραίτηση ανθρώπου-κλειδί

10 Δεκεμβρίου 2018 16:12

Ποια Naomi Campbell; Οι παραξενιές της Meghan Markle δεν έχουν τελειωμό. Φαίνεται πως θα διαδεχθεί τη «μαύρη γαζέλα» με χαρακτηριστική ευκολία στο παγκόσμιο στερέωμα των… bitches.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τη δούκισσα του Σάσεξ αφού μια άλλη παραίτηση βγαίνει στη δημοσιότητα κάνοντας τις φήμες για τον δύσκολο χαρακτήρα της να οργιάζουν.

Αυτή τη φορά, την παραίτησή της δήλωσε στενής συνεργάτης της βασιλικής οικογένειας, η 50χρονη Samantha Cohen. H Samantha, σύμφωνα με τους The Times, δήλωσε πως πρόκειται να παραιτηθεί αμέσως μετά την γέννηση του μωρού της Meghan. Την άνοιξη δηλαδή.

Γνωστή ως «Samantha, ο Πάνθηρας», κατάγεται από την Αυστραλία και εργάζεται για την βασιλική οικογένεια εδώ και 17 χρόνια. Παλαιότερα, πριν της ανατεθεί το νοικοκυριό του Σάσεξ, εργαζόταν συγκεκριμένα για την βασίλισσα Ελισάβετ και ήταν η πιο αξιόπιστη ιδιωτική γραμματέας. Φαίνεται, όμως, ότι οι παραξενιές της νέας πριγκίπισσας δεν έχουν τελειωμό, οπότε είπε ν’ απέλθει με συνοπτικές διαδικασίες.

Η παραίτησή της αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα για την δημόσια εικόνα της πριγκίπισσας, αφού μόλις πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε και η προσωπική βοηθός της, Melissa, 6 μήνες μετά τον βασιλικό γάμο.

TIP H Meghan σηκώνεται από τις 4 και μισή το πρωί για να κάνει γιόγκα ή να στείλει emails στο προσωπικό με διάφορες απαιτήσεις. Πρόσφατα ήρθε στην επιφάνεια και η κριτική της για την μυρωδιά του παρεκκλησιού του Αγίου Γεωργίου. Mάλιστα, ζήτησε να τοποθετηθούν στο παρεκκλήσι αποσμητικά χώρου πριν από την άφιξη των καλεσμένων. Το παλάτι, ωστόσο, αρνήθηκε να ενδώσει στην απαίτησή της.