Πότε έρχεται ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel

Δημοσιεύθηκε: 29 Μαρτίου 2021 18:40
Πότε έρχεται ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel

Μπορεί οι τηλεθεατές να περίμεναν πώς και πώς την πρεμιέρα του 5ου και τελευταίου κύκλου του La Casa de Papel, ωστόσο, όπως φαίνεται, θα περιμένουν για πολύ… Σύμφωνα με δημοσίευμα της Express, ο δημιουργός Alex Pina δήλωσε ότι η νέα σεζόν δεν θα κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από τον Σεπτέμβριο. Αυτό, λοιπόν, μπορεί να σημαίνει ότι η πρεμιέρα θα γίνει Οκτώβριο, Νοέμβριο ή Δεκέμβριο.

Ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel αναμένεται ότι θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από το σύνηθες.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ανακοίνωση του Netflix για τον νέο κύκλο, ο Alex Pina είχε στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές του La Casa de Papel. «Περάσαμε έναν χρόνο σχεδόν αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον «Καθηγητή» στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του «La Casa De Papel»», έγραψε, προσθέτοντας: «Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα, αλλά πρόκειται επίσης για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν».