Πότε και ποια καταστήματα θα ανοίξουν πρώτα – Ποια είναι η πρόταση του Υπουργείου Ανάπτυξης – Τι λένε οι καταστηματάρχες (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 12 Ιανουαρίου 2021 09:43
Πότε και ποια καταστήματα θα ανοίξουν πρώτα - Ποια είναι η πρόταση του Υπουργείου Ανάπτυξης - Τι λένε οι καταστηματάρχες (βίντεο)

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, έχει γίνει πρόταση από το Υπουργείο να ανοίξουν με τη μέθοδο του click in shop, τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας, από την επόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Τα καταστήματα αυτά παραδοσιακά κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου τους την περίοδο των εκπτώσεων, η οποία ξεκίνησε από χθες. «Η τελική απόφαση θα ληφθεί αφού προηγουμένως θα συζητηθεί από την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων που μελετά τα επιδημιολογικά δεδομένα και οι σχετικές ανακοινώσεις αν δοθεί το «πράσινο φως», θα γίνουν από τον κ. Χαρδαλιά στην ενημέρωση της Παρασκευής».

Η πρόταση από την πλευρά του Υπουργείου είναι να λειτουργήσει όλη η αγορά με τους απαραίτητους κανόνες, «καθώς κάποια στιγμή θα πρέπει να συμβαδίσει η λειτουργία της αγοράς με την πανδημία, καθώς έχει αποδειχθεί πως όταν τα μέτρα τηρούνται δεν υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.