Πού γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας;

29 Οκτωβρίου 2019 13:47

Μαριετ

Οι δυο τους φέτος συμπληρώνουν ένδεκα χρόνια γάμου και έτσι αφού έκαναν διακοπές όλο το καλοκαίρι, αποφάσισαν να πάνε κάπου ιδιαίτερα για την επέτειο του γάμου τους. Ο λόγος για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα που «γύρισαν» για λίγο το χρόνο πίσω και βρέθηκαν στην πόλη όπου ένδεκα χρόνια πριν έγινε η πρόταση γάμου.

Μαριετ

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πριν 11 χρόνια ακριβώς έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του, σε αυτό ακριβώς το μέρος, μέσα σε μια γόνδολα στη Βενετία.
Έτσι, το Σάββατο, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας γιόρτασαν αυτή την όμορφη επέτειο κάνοντας βόλτες με γόνδολα στα κανάλια της Βενετίας.

Μαριέτ
Μπορεί να έχουν περάσει 11 χρόνια από τη μέρα που η Μαριέττα δέχτηκε την πρόταση γάμου του αγαπημένου της, ωστόσο δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά τους και είναι ερωτευμένοι όπως ακριβώς εκείνη την εποχή.
Πλέον το ζευγάρι έχει αποκτήσει την οικογένειά του με τρία πανέμορφα παιδιά, τον μικρότερο τον βάφτισαν το καλοκαίρι, ωστόσο πάντα βρίσκουν τρόπο να απολαύσουν τον έγγαμο βίο και να ξεκλέψουν χρόνο από την καθημερινότητα.
Το ζευγάρι βρέθηκε στη Βενετία με αφορμή το πάρτι φιλικού τους ζευγαριού για τον επικείμενο γάμο τους και γιόρτασε την ημέρα.

Μαριετ