Εδώ γελάμε: Άντρας πήγε για εξετάσεις αίματος και βγήκε… έγκυος

9 Μαΐου 2019 15:32

Κλάψαμε απ’ τα γέλια. Οι εξετάσεις του άντρα απ’ το Ηράκλειο ήταν «φυσιολογικές», πλην όμως κάτι τον προβλημάτισε. Τι ακριβώς; Απ’ το δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης, του διεμήνυσαν πως ήταν… έγκυος.

Όπως καταγγέλλει ο κύριος, πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και ο γιατρός τον ενημέρωσε για τα χαρμόσυνα νέα! Δηλαδή ότι είναι έγκυος και ότι η εξέτασή του είναι καλή, είναι φυσιολογική.

«Για μία εξέταση αίματος πήγα και με βγάλανε έγκυο; Πως γίνεται αυτό;», λέει ο άνθρωπος που δεν πίστευε ούτε στα μάτια του ούτε στα αυτιά του.

Σίγουρα στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για λάθος, ένα ανθρώπινο λάθος που μπορεί να γίνει, αλλά φυσικά καλό είναι να μη γίνεται… Ειδικά όταν πρόκειται για θέματα υγείας.

TIP

O μεσιέ ήταν ο Σβαρτζενέγκερ απ’ την Κρήτη (τον θυμάστε στην ταινία που εγκυμονούσε και τον βοηθούσε ν’ αντεπεξέλθει στην κύηση ο Ντάνι Ντε Βίτο; Ε, αυτό).

EXTRA TIP

Κλαίμε απ’ τα γέλια όση ώρα έχουμε μάθει το γεγονός, στην πραγματικότητα, όμως, είναι σοκαριστικό στις μέρες μας να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ρόμπα!

NTON.A.