Πρεμιέρα Ρουβά-Ρόκκου με τη Ζυγούλη πιο σέξι από ποτέ (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 04/03/2019 10:00
Πρεμιέρα Ρουβά-Ρόκκου με τη Ζυγούλη πιο σέξι από ποτέ (φωτογραφίες)

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο stage του “Estate” και το μαγαζί, στην πρεμιέρα, ήταν κατάμεστο. Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το σχήμα στο “Fix Night Club” της Θεσσαλονίκης, επέστρεψαν με ενθουσιασμό. Και το έδειξαν. Kαι on και off stage.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες των δύο καλλιτεχνών, αλλά και του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου που διασκέδασαν με τη ψυχή τους στο στο μεγαλύτερο live party της Αθήνας. Μεταξύ αυτών, βέβαια, η γυναίκα του Sakis, η κορόνα του.

Η Κάτια Ζυγούλη, πιο σέξι από ποτέ, με μαύρο δερμάτινο μίνι και over-the-knee μπότες, έκλεψε την παράσταση. Εκεί και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μεταξύ άλλων, στα πολύ cool της.

TIP

Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες Άκης Δείξιμος, Κατερίνα Λιόλιου, Κασσιανή Λειψάκη, και η Σοφία Στρατή. Όσο για το event, ήταν υπό την αιγίδα του Χάρη Σιανίδη και της Beautiful People, που τα είχαν όλα στην εντέλεια. Ως συνήθως, βέβαια.