Πρεμιέρα το Σάββατο για το “Cook Beef” με καλεσμένο τον Κώστα Στεφανή

1 Απριλίου 2021 15:40

Πρεμιέρα για το “Cook Beef” και τις πιο λαχταριστές μαγειρικές κόντρες! Η μαγειρική αντροπαρέα πιάνει… δουλειά και ανεβάζει τα μανίκια και το κέφι στην κουζίνα! Τι καλό έχουν ετοιμάσει για την πρώτη εκπομπή;

Ταινία με φίλους στο σπίτι και θα παραγγείλετε; Στερεότυπο και βαρετό. Ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, μας δείχνουν τρόπους για εύκολα και οικονομικά snacks, που θα τρελάνουν αλλά και θα χορτάσουν εσένα και την παρέα σου. Θέλεις να τα φτιάξεις μόνος σου και να τους υποδεχθείς; Θέλεις να μαγειρέψετε όλοι μαζί; Η επιλογή είναι δική σου, η επιτυχία σίγουρη!

Ο Κώστας Στεφανής αναλαμβάνει να πάει μια πραγματικά γρήγορη βόλτα την παρέα και εσύ τώρα θα αναρωτιέσαι «Τι κάνουν 5 chefs σε μια πίστα αυτοκινήτων;» Η απάντηση είναι απλή: προσπαθούν να φάνε χωρίς να λερώσουν όλο το αυτοκίνητο. Επικίνδυνη αποστολή!Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά αλήθεια το προσπάθησαν! Τώρα αν κάποιος τα κατάφερε μένει να το δούμε!

Το «Cook Beef» τιμά το όνομά του και κλείνει την ημέρα με μια μαγειρική κόντρα σε ένα cheap & chic beef! Σταύρος ή Μάνος; Μάνος ή Σταύρος; Ποιος θα καταφέρει να κάνει το πιο οικονομικό αλλά και νόστιμο πιάτο; Έχουν μέχρι 5 ευρώ στη διάθεσή τους και πρέπει να βάλουν όλη τους τη δημιουργικότητα! Η μάχη θα είναι σκληρή και ο νικητής ένας! Αγόρια, μην καθυστερείτε γιατί ο Μάκης θέλει να πάει τη βόλτα του!