Πρίγκιπας Χάρι: Ντύθηκε… Spiderman για καλό σκοπό!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Δεκεμβρίου 2022 14:00

Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε… σούπερ ήρωας και έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα για τη φιλανθρωπική οργάνωση «Scotty’s Little Soldiers».

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Spiderman για ένα κλιπ που μοιράστηκε με την οργάνωση, η οποία βοηθά παιδιά και νέους που έχασαν έναν γονέα τους στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις, κατά τη διάρκεια της ετήσιας χριστουγεννιάτικης γιορτής, η οποία είχε θέμα τους ήρωες και τους κακοποιούς.

«Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που μας λείπουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα πολύ, πολύ άσχημα. Και αυτό δεν πειράζει. Αλλά, την ίδια στιγμή, μπορεί να αισθανόμαστε ένοχοι που διασκεδάζουμε χωρίς τους γονείς μας», δήλωσε ο Χάρι στο βίντεο.

Και πρόσθεσε: «Αλλά είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι οι γονείς μας θέλουν πάντα να διασκεδάζουμε, εντάξει; Γι’ αυτό μην αισθάνεστε ένοχοι. Επιτρέπεται να περάσετε καλύτερα, ειδικά με την κοινότητα ‘Scotty’s Little Soldiers’. Γι’ αυτό πηγαίνετε εκεί έξω, περάστε όσο καλύτερα γίνεται και Καλά Χριστούγεννα».

Στο πάρτι που έγινε, τα παιδιά ενημερώθηκαν ότι κακοποιοί προσπαθούν να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα. Έτσι, τους ανατέθηκε να «τους νικήσουν» στο πλαίσιο του θέματος.

«Χρησιμοποιήστε την ομαδικότητα, το μυαλό και τη δύναμή σας και κάντε ακριβώς αυτό», ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι στα παιδιά.

Και συμπλήρωσε: «Βρείτε τους και μην τους αφήσετε να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα».

Υπενθυμίζεται πως το 2019, ο πρίγκιπας Χάρι είχε στείλει ένα ακόμη βίντεο για την εκδήλωση. Τότε ντύθηκε Άγιος Βασίλης.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο «Penguin Random House» το πολυαναμενόμενο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τον τίτλο «Spare» θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου αλλά ήδη έχει… εκτοξευτεί στην κορυφή μόνο από τις προπαραγγελίες!

Είναι ένα βαθιά προσωπικό και συναισθηματικό βιβλίο 416 σελίδων και περιγράφει το προσωπικό ταξίδι του Χάρι από το τραύμα στη θεραπεία και στη δύναμη της αγάπης, καθώς αναμφίβολα θα μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντησή του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το βιβλίο που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ο «διαθέσιμος», ο «εφεδρικός», κοστίζει 14 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, 36 δολάρια στις ΗΠΑ.