Πρίγκιπας Χάρι: «Σαρώνει» στις προπαραγγελίες το βιβλίο του!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Νοεμβρίου 2022 09:00

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο «Penguin Random House» το πολυαναμενόμενο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τον τίτλο «Spare» θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου αλλά ήδη έχει… εκτοξευτεί στην κορυφή μόνο από τις προπαραγγελίες!

Είναι ένα βαθιά προσωπικό και συναισθηματικό βιβλίο 416 σελίδων και περιγράφει το προσωπικό ταξίδι του Χάρι από το τραύμα στη θεραπεία και στη δύναμη της αγάπης, καθώς αναμφίβολα θα μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντησή του με την Μέγκαν Μαρκλ.

Το βιβλίο που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ο «διαθέσιμος», ο «εφεδρικός», κοστίζει 14 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, 36 δολάρια στις ΗΠΑ.

Είναι γραμμένο από τον Αμερικανό μυθιστοριογράφο και δημοσιογράφο Τζ. Ρ. Μέρινγκερ, ο οποίος είχε γράψει τα δικά του απομνημονεύματα πριν ασχοληθεί με τν συγγραφή των άλλων, σύμφωνα με το «Hello».

Το βιβλίο του με τίτλο «The Tender Bar» έχει γίνει ταινία με πρωταγωνιστές τον Μπεν Άφλεκ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Οι «New York Times» περιγράφουν τον συγγραφέα ως «τον καλύτερο στο είδος του από τότε που η Μαίρη Καρ έγραψε το ‘Τhe Liars’ Club’».

Ο δούκας του Σάσεξ πρόκειται να αποκαλύψει δημόσια τη ζωή του από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα καθώς και για τη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια.

Ο εκδοτικός οίκος «Penguin Random House» έκανε λόγο για «προσωπικά και ειλικρινή» απομνημονεύματα. Το βιβλίο είναι μια «αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του».

Μάλιστα σε παλιότερη δημοσίευση στο Instagram τονίζεται ότι είναι «τιμή» να συνεργάζεται με τον πρίγκιπα, μαζί μία φράση του Χάρι από το βιβλίο: «Το γράφω αυτό όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει».

Ο Χάρι θα δωρίσει τα έσοδα του βιβλίου του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ αυτό θα εκδοθεί τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή.

«Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ όσα έμαθα κατά τη διάρκεια της ζωής μου μέχρι τώρα και είμαι ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι θα διαβάσουν από πρώτο χέρι τον απολογισμό της ζωής μου, ο οποίος είναι ακριβής και απόλυτα αληθινός», ανέφερε σε παλαιότερη ανακοίνωσή του ο δούκας του Σάσεξ.