Πρίγκιπας Χάρι: «Βόμβες αλήθειας» καθυστερούν την έκδοση του βιβλίου του!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Αυγούστου 2022 11:45

Για το 2023 φαίνεται ότι αναβάλλεται η κυκλοφορία των πολυαναμενόμενων απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, τα οποία είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν στα τέλη Νοεμβρίου.

Η φημολογία για αναβολή στην κυκλοφορία του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι άρχισε καθώς ακόμη ο τίτλος δεν έχει μπει στη λίστα των προπωλήσεων, όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το «Page Six», που επικαλείται πηγές εκδοτικού οίκου, αναφέρει ότι ο Χάρι δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν πρέπει να συμπεριλάβει στο βιβλίο του κάποιες «βόμβες» αλήθειας.

«Επομένως, αυτή η αναβολή δεν αποτελεί έκπληξη αν χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δουλέψει πάνω στο βιβλίο», είπε η πηγή.

Υπενθυμίζεται πως ο δούκας του Σάσεξ πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να αποκαλύψει δημόσια «τη ζωή του από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα» καθώς και για τη σχέση του με τη βασιλική οικογένειά σε ένα βιβλίο που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο εκδοτικός οίκος «Penguin Random House» έκανε λόγο για «προσωπικά και ειλικρινή» απομνημονεύματα. Το βιβλίο είναι μια «αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του».

Μάλιστα σε παλιότερη δημοσίευση στο Instagram τονίζεται ότι είναι «τιμή» να συνεργάζεται με τον πρίγκιπα, μαζί μία φράση του Χάρι από το βιβλίο: «Το γράφω αυτό όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει».

Ο Χάρι θα δωρίσει τα έσοδα του βιβλίου του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ αυτό θα εκδοθεί τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή.

«Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ όσα έμαθα κατά τη διάρκεια της ζωής μου μέχρι τώρα και είμαι ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι θα διαβάσουν από πρώτο χέρι τον απολογισμό της ζωής μου, ο οποίος είναι ακριβής και απόλυτα αληθινός» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο δούκας του Σάσεξ.

Από τη δική του πλευρά, ο διευθύνων σύμβουλος της πολυεθνικής εκδοτικής εταιρείας, «Penguin Random House», Μάρκους Ντόλε ανάφερε ότι «ο πρίγκιπας Χάρι έχει αξιοποιήσει την εξαιρετική εμπειρία της ζωής του ως πρίγκιπας, στρατιώτης και γνώστης των κοινωνικών θεμάτων, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως παγκόσμιο ηγέτη που διακρίνεται για το θάρρος και την ευθύτητά του.

Για τον λόγο αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που δημοσιεύουμε την ειλικρινή και συγκινητική του ιστορία».