Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Δεν μπορώ να στηρίζω πια τον Χάρι»

13 Ιανουαρίου 2020 16:56

Ουίλιαμ

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «The Sun» αναφέρεται μια δήλωση που φέρεται να έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την απόφαση του αδερφού του.
Συγκεκριμένα ο Δούκας του Κέιμπριτζ φέρεται να είπε σε στενό του φίλο ότι «δεν μπορώ πλέον να προστατεύσω τον Χάρι», επιβεβαιώνοντας το δυσμενές κλίμα που υπάρχει στο παλάτι μετά την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.
«Όλη μου τη ζωή προστάτευα τον αδελφό μου, δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες, είμαι στεναχωρημένος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να τους στηρίξω και να ελπίζω ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα είμαστε και πάλι μαζί» είναι μερικά ακόμη από όσα αναφέρει η «Sun» πως είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.
Παράλληλα, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια, Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία συνεργάζεται με τον Χάρι για την παραγωγή ντοκιμαντέρ κοινωνικού χαρακτήρα διέψευσε ότι είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από τη βασιλική έξοδο και αρνείται ότι τους έχει συμβουλεύσει. «Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν χρειάζονται τη βοήθειά μου για να αποφασίσουν τι είναι το καλύτερο για αυτούς» δήλωσε χαρακτηριστικά η Όπρα στο περιοδικό People. «Νοιάζομαι και για τους δύο και στηρίζω όποια απόφαση πάρουν για την οικογένειά τους».