Πρίγκιπας Παύλος: Ψάχνει σπίτια σε Ηρώδου Αττικού και Σπέτσες

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Φεβρουαρίου 2023 08:40

Σε δυο περιοχές με έντονους συμβολισμούς για τον ίδιο και την οικογένειά του συνολικά, φαίνεται πως ψάχνει ακίνητα ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πρόκειται για τις Σπέτσες, όπου παντρεύτηκε ο αδερφός του και που ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος συνήθιζε να επισκέπτεται τα καλοκαίρια με τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του και την Ηρώδου Αττικού, πολύ κοντά στα μέρη που πριν από 59 χρονιά έφταναν για τη γαμήλια φωτογράφηση, σε έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Ελλάδας και μια ανάσα από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό.

Ο Παύλος και Μαρί Σαντάλ μπορεί να μην σκοπεύουν να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα αλλά φαίνεται πως φροντίζουν τόσο για αγορά ακινήτου στην Αθήνα όσο κι για μια βίλα στις Σπέτσες που αρέσει και στους δύο.

Ο πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων, μίλησε στην εκπομπή «Live News» και αποκάλυψε τις προθέσεις και τις τελευταίες κινήσεις του Παύλου, λίγο πριν πάρει με την οικογένειά του το αεροπλάνο της επιστροφής για Νέα Υόρκη.

Το scouting στην Ηρώδου Αττικού έχει ήδη ξεκινήσει και όπως φαίνεται το θέμα της αγοράς διαμερίσματος 500 τετραγωνικών βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Το κόστος της αγοράς αναμένεται να κυμανθεί από τα 10 μέχρι τα 15 εκατομμύρια ευρώ, με καλά πληροφορημένες πηγές να προβλέπουν ότι ακόμα και μέσα στον μήνα είναι πολύ πιθανό η αγοραπωλησία να προχωρήσει.

Η τελευταία φορά που ο Παύλος επισκέφθηκε την Ηρώδου Αττικού, ήταν την ημέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του πατέρα του, για να ρυθμιστεί το τελετουργικό της κηδείας στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο έκπτωτος μονάρχης είχε επισκεφθεί το Προεδρικό Μέγαρο πριν από δύο και πλέον δεκαετίες, με ξεναγό τον τότε Πρόεδρο Κωστή Στεφανόπουλο και είχε μιλήσει για ορισμένα από εκείνα που του έκαναν αρνητική εντύπωση.

Μέσα από την επικείμενη αγορά στην Ηρώδου Αττικού, ο Παύλος φαίνεται να στέλνει μια σειρά από μηνύματα.

Εκτός από την Αθήνα, η οικογένεια του Παύλου προτίθεται να προχωρήσει στην απόκτηση και μιας εντυπωσιακής βίλας στις Σπέτσες, πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο.

Η βίλα σε έκταση 50.000 τετραγωνικών διαθέτει μεταξύ άλλων ελικοδρόμιο αλλά και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων. Ανήκει στην οικογένεια Κουτσολιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της «Folie Folie» και σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα αναμένεται να φτάσει τα 15.000.000 ευρώ.

Μια σειρά από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ανέφεραν ότι Παύλος και Μαρί Σαντάλ είχαν νοικιάσει για ένα διάστημα τη βίλα έναντι 15.000 ευρώ τον μήνα.

Οι σκέψεις και τα σχέδια της τέως βασιλικής οικογένειας στρέφουν και πάλι τα φώτα στον Παύλο, που σε λίγες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για το μνημόσυνο των 40 ημερών που θα γίνει στο Τατόι, στις 18 Φεβρουαρίου.

Ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας μεσιτών, Κοσμάς Θεοδωρίδης, είπε στο «Live News» πως συνεργάτες τηλεφώνησαν εκ μέρους του Παύλου ώστε να βρει σπίτι στην Ηρώδου Αττικού.

«Μακάρι να πραγματοποιηθούν αυτές οι αγορές γιατί μιλάμε για ανθρώπους με πολλά χρήματα και πολλούς επιχειρηματίες. Είναι μεγάλη επενδυτική ευκαιρία», είπε.

Αναφορικά με την τιμή, o Θεοδωρίδης τόνισε πως το σπίτι στις Σπέτσες κοστίζει περίπου 20 με 30 εκατομμύρια.