Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Το καλοκαίρι ο γάμος με τον Μάθιου Κουμάρ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Οκτωβρίου 2022 11:40

Έπειτα από πολλές αναβολές, η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους το καλοκαίρι που έρχεται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret», η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο αγαπημένος της Μάθιου Κουμάρ σχεδιάζουν να παντρευτούν στις αρχές του καλοκαιριού στο Πόρτο Χέλι.

Η πριγκίπισσα της Ελλάδας και της ∆ανίας, Θεοδώρα, είναι η µικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο µε τον εκλεκτό της καρδιάς της, δικηγόρο Κούμαρ και αποφάσισαν να προχωρήσουν στον γάμο.

Η Θεοδώρα είχε δηµοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram µια φωτογραφία τους γράφοντας: «Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό. Ανυποµονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ».

Η βασιλική οικογένεια είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα – Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ.

Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί η ηµεροµηνία ούτε και η τοποθεσία τέλεσης του μυστηρίου.

Ο Κωνσταντίνος επιθυμεί να γίνει στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο γάµος σχεδιαζόταν να πραγματοποιηθεί νωρίτερα αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν λόγω της πανδηµίας του κορωνοϊού.

Το ζευγάρι, επειδή θέλει να καλέσει και γαλαζοαίματους από το εξωτερικό, θεώρησε ότι για την ασφάλεια όλων έπρεπε ο γάµος να αναβληθεί, όπως και έχει γίνει µέχρι τώρα.

Αρχικά, είχαν σχεδιάσει να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2019 στο Πόρτο Χέλι αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Η Θεοδώρα Γλίξµπουργκ είναι 35 ετών και ηθοποιός. Μάλιστα, είχε παίξει στην αµερικανική σαπουνόπερα «Τόλµη και γοητεία» µε το όνοµα «Theodora Greece».

Μεγάλωσε στην Αγγλία, όπου και σπούδασε, και έζησε κάποια χρόνια στην Καλιφόρνια. Εκεί γνώρισε τον δικηγόρο Μάθιου Κουµάρ.

Πλέον το ζευγάρι ζει στο Λος Άντζελες, από όπου συχνά-πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από εκεί, µάλιστα, η Θεοδώρα ανακοίνωσε τους αρραβώνες και τη σφοδρή επιθυµία της να παντρευτεί τον σύντροφό της.