Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: μετακόμισαν στο… σωστό σπίτι;

4 Δεκεμβρίου 2018 14:39

Μια ιστορία κρυμμένη στους τοίχους του νέου παλατιού τους, που καμία σχέση δεν έχει με το Κένσινγκτον, όπου έμεναν ως τώρα. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Μετακόμισαν. Το ξέρετε. Το διαβάζετε παντού αυτές τις μέρες.  Είναι επίσημο, εξάλλου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Frogmore Cottage

Στο διά ταύτα, όμως: το ζευγάρι είναι πανέτοιμο για το Frogmore Cottage. Ένα εξοχικό που διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και σαφώς είναι πιο άνετο από το τωρινό τους σπίτι που διαθέτει μόλις δύο υπνοδωμάτια – το πιστεύετε;  Εκεί μάλιστα, μαθαίνουμε, ζούσε η θρυλική βασίλισσα Victoria με τον Ινδό υπηρέτη της, Abdul. Για την ιστορία, δε, το… στόρι τους έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο, στο φιλμ  «Victoria & Abdul».

Αποτέλεσμα εικόνας για Frogmore Cottage

Τι συνέβη στον έρμο τον Abdul μετά τον θάνατο της βασίλισσας; Έφυγε λες και ήταν… μαύρο σκυλί, ενώ κάηκαν και τα χειρόγραφα που είχε στείλει η βασίλισσα. Αν δώσουμε βάση στο feng shui, δεν είναι και ό,τι καλύτερο το συγκεκριμένο «εξοχικό» για το full in love ζευγάρι. Βέβαια, εκείνοι την ξέρουν την ιστορία του, οπότε, αν το αποφάσισαν, εμάς τι μας νοιάζει… Ορθώς!

Αποτέλεσμα εικόνας για Frogmore Cottage