Ο (παραλίγο δημοσιογράφος) πρίγκιπας Νικόλαος εξομολογείται: “Όταν είδα το φέρετρο, συνειδητοποίησα… ” (βίντεο)

21 Μαΐου 2019 20:00

Kι όμως, το πρώτο όνειρο του πρίγκιπα Νικολάου ήταν να γίνει δημοσιογράφος.  Έχει μάλιστα  ασχοληθεί με την παραγωγή ειδήσεων, συγκεκριμένα το ’93, τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο. “Πάντα μου άρεσε η δημοσιογραφία, μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω στη Fox ως βοηθός και την άρπαξα για τα καλά”, λέει στην Έμη Λιβανίου.

“Μεγάλωσα στο Λονδίνο, αν και γεννήθηκα στη Ρώμη. Ένα διάστημα έμενα στη Λαμία, μέχρι τα 18 Λονδίνο, μετά Αμερική και Νέα Υόρκη”, συνεχίζει τονίζοντας  ότι διέκοψε για ένα χρόνο τις σπουδές του καθώς πήγε στα… χρόνο στα τεθωρακισμένα.

Γιατί όχι δημοσιογραφία

“Τη δημοσιογραφία δεν την προχώρησα γιατί μου δόθηκε μια ευκαιρία να πάω στον τραπεζικό κλάδο και έτσι έμαθα καλύτερα τα επιχειρηματικά πράγματα. Η γλώσσα στο σπίτι μας με τον πατέρα μου ήταν ελληνικά. Με την μητέρα μου και ελληνικά και αγγλικά”, είπε και συνέχισε, μιλώντας για την Ελλάδα.

Η Ελλάδα

“Όταν πέθανε η γιαγιά μου ήρθα για πρώτη φορά. Μείναμε για πέντε ώρες και θυμάμαι τη χαρά, τον ενθουσιασμό μου που ήμασταν στο Τατόι. Μάλιστα, είχε έρθει κόσμος να μας υποδεχθεί. Χτύπαγαν δαχτυλίδια απ’ το τζάμι, αλλά μάς καθησύχασαν οι γονείς μας. Όταν είδα το φέρετρο να περνάει από μπροστά μου, συνειδητοποίησα πως την είχα χάσει, αλλά και το πόσο χαιρόμουν που ήμουν στην Ελλάδα”.

ΤΙP

Επί τη ευκαιρία, να του ευχηθούμε και χρόνια πολλά -με υγεία- για τον πατέρα του, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Ντονατέλλα Αδάμου