Πρώην εστεμμένη και παίκτρια ριάλιτι εκδιδόταν για 450 ευρώ

22 Δεκεμβρίου 2018 01:27

Μία 27χρονη, η οποία στο παρελθόν είχε διακριθεί για τη συμμετοχή της σε καλλιστεία, εκδιδόταν στη Λάρισα έναντι 450 ευρώ και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και την ΕΡΤ, στη σύλληψη μιας 44χρονης και μίας 27χρονης γυναίκας προχώρησαν οι Αρχές στην Λάρισα. Η 44χρονη μαστροπός από τη Θεσσαλονίκη κανόνιζε έναντι του ποσού των 450 ευρώ τα ερωτικά ραντεβού της 27χρονης από στη Λάρισα, η οποία στο παρελθόν είχε διακριθεί στα καλλιστεία. Επίσης, συμμετείχε πρόσφατα και σε τηλεοπτικό παιχνίδι ριάλιτι.

Η τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», συνευρισκόταν με τους πελάτες της σε ξενοδοχείο της Λάρισας μετά από ραντεβού που της κανόνιζε μέσω τηλεφώνου η 44χρονη από τη Θεσσαλονίκη. Κατά την ΕΡΤ, αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στον προκαθορισμένο χώρο συνάντησης, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 27χρονη. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακινητοποιήθηκαν οι δύο κατηγορούμενες. Το χρήματα κατασχέθηκαν όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή της η 44χρονη, το οποίο χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά της.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 27χρονης, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η μαστροπός θα παραπεμφθεί εκ νέου ενώπιον της Δικαιοσύνης καθώς έλαβε προθεσμία.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.