Πρώην σύντροφος Αδαμαντίδη: «Έχω φάει πολλά χαστούκια, με έσπρωξε και έσπασα τα πλευρά μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Ιουλίου 2022 21:43

Η Αναστασία Στεφάνοβα, πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη και μητέρα δύο παιδιών του, τον κατηγορεί -και εκείνη- για ξυλοδαρμό και καταγγέλει ότι υπήρξε θύμα κακοποίησης.

Η Αναστασία Στεφάνοβα, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον λαϊκό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, τόνισε ότι ο τελευταίος της φέρθηκε με εξαιρετικά άσχημο τρόπο. Τη χτύπαγε και παράλληλα έκανε παράλληλους δεσμούς όσο ήταν μαζί της.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως είχε καταθέσει μήνυση παλιότερα σε βάρος του. Όμως, δεν προχώρησε επειδή δεν είχε χρήματα για τον δικηγόρο. Αλλά τώρα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τις νομικές διαδικασίες εναντίον του και να στηρίξει τη Βαρβάρα Κίρκη, που τον κατηγόρησε για ξυλοδαρμό.

Τα τελευταία χρόνια η Στεφάνοβα ζει στη Βουλγαρία με τα παιδιά της, ύστερα από τον χωρισμό της από τον Αδαμαντίδη. Τον εγκαλεί για αδιαφορία απέναντι στα παιδιά που έχει μαζί του, καθώς δεν καταβάλλει διατροφή.

Μιλώντας στο σάιτ του «Πρώτου Θέματος», ανέφερε: «Είμαι η μητέρα των παιδιών του, έχω δύο γιους με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Θέμη 12 ετών και τον Γιώργο 5 ετών.

Ήμουν 15 χρόνια μαζί του, η ζωή μου ήταν μια κόλαση. Την υποστηρίζω τη Βαρβάρα και αυτά που λέει η κοπέλα είναι όλα αλήθεια.

Αυτή πέρασε χειρότερη ζωή από τη δική μου δίπλα στον Θέμη. Του έκανα κι εγώ μήνυση τον Φεβρουάριο του 2020 αλλά δεν είχα λεφτά για να πληρώσω δικηγόρο και η υπόθεσή μου δεν προχώρησε.

Με είχε χτυπήσει μπροστά στα παιδιά.

Μια ημέρα κάπου είχε πάει, ήρθε στο σπίτι μετά από πέντε ημέρες κι άρχισε να με βρίζει και να με χαστουκίζει.

Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα κι είχαν μελανιάσει τα πόδια μου. Αυτός αφού με χτύπησε , σηκώθηκε κι έφυγε. Τότε πήγα κι έκανα τη μήνυση. Του είπα ότι έκανα μήνυση αλλά αυτός δεν πτοήθηκε, συνέχισε να κάνει τα ίδια.

Έχω φάει πολλά χαστούκια από τον Θέμη, με είχε σπρώξει και είχα σπάσει τα πλευρά μου. Καλούσα την αστυνομία κι αυτός έφευγε από το σπίτι. Γινόταν καταγραφή περιστατικού και τελείωνε εκεί το θέμα.

Μετά από τρεις ημέρες επέστρεφε στο σπίτι, κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του… κουράστηκα, το καταλαβαίνετε; Μάζεψα τα παιδιά μου κι έφυγα μακριά του για να σωθώ . Εγώ αρρώστησα μαζί του.

Έχω χαρτί από ιατροδικαστή και μετά το περιστατικό με τη Βαρβάρα σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ τη δική μου μήνυση.

Δεν μου δίνει διατροφή για τα παιδιά, δεν μου δίνει λεφτά για τα διαβατήρια των παιδιών ώστε να μπορέσω να τα φέρω για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να δουν τους νονούς τους και τους συγγενείς μας.

Με βρίζει στο τηλέφωνο, με αφήνει να πεινάω με τα παιδιά αλλά εγώ δουλεύω εδώ στη Βουλγαρία και προσπαθώ να ζήσω αξιοπρεπώς μαζί με τα παιδιά μου.

Στέλνει χρήματα, μόνο όποτε το θυμάται. Και να σας πω και κάτι; Η Βάρβαρα, με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από το δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του και την αγαπώ πολύ.

Όλα τα χρόνια με απατούσε, ‘σύννεφο’ το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου.

Τον έδιωχνα από το σπίτι κι αυτός με έβριζε και με χτυπούσε.

Όλα αυτά έναν χρόνο πριν χωρίσουμε οριστικά και φύγω να πάω στη Βουλγαρία. Την πιστεύω την Βαρβάρα γιατί ο Θέμης πληγώθηκε όταν έφυγα από το σπίτι μαζί με τα παιδιά και πήγα στη Βουλγαρία.

Κι άρχισε να ξεσπάει πάνω στην Βαρβάρα, πιστεύω. Πληγώθηκε ο εγωισμός του. Δηλώνει ότι έχει πέντε γιους και δεν τον νοιάζει για τα παιδιά του, καθόλου. Δεν θα κρυφτώ, τελείωσε για μένα ο Θέμης».