Πρωινή ενημερωτική ζώνη: Χασαπόπουλος-Βούλγαρη παίζουν χωρίς αντίπαλο

Συντάκτης: Newsroom

1 Σεπτεμβρίου 2022 10:40

Σκληρή μάχη έδωσαν για ακόμα μία ημέρα οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές όμως ο νικητής ήταν ξεκάθαρα ένας και μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκαν για ακόμα μία ημέρα η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega κοινωνία ώρα Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Η εκπομπή φαίνεται ότι έχει γίνει η απόλυτη τηλεοπτική συνήθεια των τηλεθεατών στη ζώνη 6:00 με 10:00 το πρωί αφού καταγραφή ποσοστά άνω του 20%.

Πιο αναλυτικά στο δυναμικό κοινό η κοινωνία ώρα Mega σημείωσε 23,5% ποσοστό τηλεθέασης ενώ στο γενικό σύνολο 20,3% στην δεύτερη θέση βρέθηκε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του open ώρα Ελλάδος ενώ στο γενικό σύνολο τη δεύτερη θέση βρέθηκε η εκπομπή σήμερα.

Να θυμίσουμε ότι ακόμα δεν έχει κάνει πρεμιέρα η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1 Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη η οποία αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα Την Δευτέρα μαζί με την πρωινή εκπομπή του καναλιού με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού.

Για πολλούς η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι σίγουρα η πιο σκληρή μάχη που έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Κοινωνία ώρα Mega 23,5%

Ώρα Ελλάδος 11,4%

Σήμερα 10,1%

Καλοκαίρι Μαζί 10%

Πρώτη Εικόνα 9,1%

Από τις έξι 8,2%

Ανοιχτή Επικοινωνία 8,1%

 

ΓΕΝΙΚΟ

Κοινωνία ώρα Mega 20,3%

Σήμερα 19,6%

Πρώτη Εικόνα 14,4%

Από τις έξι 11,9%

Ώρα Ελλάδος 11,1%

Καλοκαίρι Μαζί 10,6%

Ανοιχτή Επικοινωνία 9,1%

 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.