Πρωινή ψυχαγωγική ζώνη: Κλαίνε στον ΑΝΤ1 με τα ποσοστά τηλεθέασης της Δούκισσας Νομικού

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 10:12

Δούκισσα Νομικού: Έτσι είναι πραγματικά το σώμα της μετά από δύο γέννες

Ως πανωλεθρία μόνο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σόλο παρουσίαση του πρωινού ΑΝΤ1 από την Δούκισσα Νομικού.

Το πρωινό ΑΝΤ1 κυριολεκτικά καταποντίστηκε στα ποσοστά τηλεθέασης αφού εχθές λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων ο Γιώργος  Λιαγκας δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και η Δούκισσα Νομικού κράτησε μόνη της το τιμόνι.

Είναι χαρακτηριστικό του ANT1 για τη ζώνη 10:00 με 1:00 βρέθηκε στην προτελευταία θέση σημειώνοντας μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης λίγο πάνω από το 7% ενώ τους πέρασε σε τηλεθέαση ακόμα και η πρωινή εκπομπή του Οpen με την Μπέτυ Μαγγίρα.

Η απουσία του Γιώργου Λιάγκα από την πρωινή εκπομπή έδωσε ακόμα μεγαλύτερο αέρα στην Κατερίνα Καινούργιου η οποία στο γενικό σύνολο βρέθηκε στην κορυφή με ποσοστό 17,2% ενώ στο δυναμικό κοινό Άνοιξε σχεδόν το 19%.

Όπως είναι αναμενόμενο αυτή η αποστροφή του τηλεοπτικού κοινού απέναντι στη Δούκισσα Νομικού θα φέρει και νέες αλλαγές στον σχεδιασμό της εκπομπής

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Super Κατερίνα – 17,2%

Αλήθειες με τη Ζήνα – 16,3%

Πάμε Δανάη – 13,7%

Ενημέρωση – 13%

Το Πρωινό – 10,7%

[email protected] – 9,7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Super Κατερίνα – 18,7%

Πάμε Δανάη – 17,9%

Αλήθειες με τη Ζήνα – 14,2%

[email protected] – 12,2%

Το Πρωινό – 7,6%

Ενημέρωση – 5,5%

Μαικήνα και με τούτα σίγουρα ο Γιώργος Λιάγκας θα νιώθει δικαιωμένος για την καλοκαιρινή του άρνηση να δεχτεί στο πλευρό του την Δούκισσα Νομικού παρά το γεγονός ότι την παρουσιάστρια την επέβαλε το κανάλι.

Να θυμίσουμε ότι εχθές υπήρχε 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων και οι περισσότερες εκπομπές βγήκαν χωρίς παρουσιαστές και δημοσιογράφους μέλη της ένωσης Συντακτών ημερήσιων εφημερίδων Αθήνας