Πρωινό ΑΝΤ1: Πώς η Αραβανή πήρε προβάδισμα στη… στροφή από Δούκισσα και Ντορέττα

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουλίου 2022 08:10

Πρωινό ΑΝΤ1: Πώς η Αραβανή πήρε προβάδισμα στη… στροφή από Δούκισσα και Ντορέττα

Ποια θα είναι τελικά η… τυχερή που θα καθίσει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1; Ποια δείχνει να κλειδώνει για τη θέση (αλλά όχι και με τις ίδιες αρμοδιότητες) της Φαίης Σκορδά;

Ο Γιώργος Λιάγκας επαναλαμβάνουμε ότι είχε βάλει ως πρώτο στόχο την Κατερίνα Καραβάτου. Την ήθελε πολύ και το κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά η παρουσιάστρια παρουσιάστηκε αρκετά διστακτική. Η επόμενη στην οποία έγινε κρούση ήταν η Μπέτυ Μαγγίρα, που τελικά αποφάσισε να παραμείνει στο Open. Αφού ενεργοποιήθηκε η οψιόν που είχε, ενώ και με τον σταθμό η παρουσιάστρια είχε άψογες σχέσεις.

Έτσι στον… τελικό γύρο είχαν προκριθεί η Δούκισσα Νομικού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Ευαγγελία Αραβανή. Με την τελευταία πλέον να έχει γίνει το απόλυτο φαβορί για να καθίσει στη θέση της Φαίης Σκορδά.

Ο Λιάγκας δείχνει να προτιμά περισσότερο την ξανθιά παρουσιάστρια, παρά το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση. Θεωρεί ότι ταιριάζει καλύτερα στο νέο Πρωινό που ονειρεύεται. Και εκείνη θέλει στο πλευρό του πιο πολύ από τις άλλες.

Όταν μάλιστα λέμε στο πλευρό του, δεν εννοούμε ακριβώς ως συμπαρουσιάστρια γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την παρουσίαση των κεντρικών θεμάτων.

Και η Ευαγγελία Αραβανή θα επιμεληθεί κυρίως κάποιες πιο γυναικείες στήλες αλλά και τα εμπορικά κομμάτια της εκπομπής. Η τελευταία δεν έχει πρόβλημα με την ώρα που θα της αφιερωθεί και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει.

Όσο για τη Δούκισσα και την Ντορέττα που έχουν και εμπειρία από καθημερινή πρωινή εκπομπή και οι δύο ήθελαν περισσότερο χρόνο. Όμως ο παρουσιαστής θέλει να αλλάξει όλη τη φιλοσοφία και να ασχοληθεί περισσότερο με θέματα ενημερωτικού χαρακτήρα. Δεν θέλει συμπαρουσιάστριες, αφού επιθυμεί να είναι εκείνος το πρώτο βιολί της εκπομπής.

Σας το είπαμε άλλωστε, ότι αυτός ήταν ο λόγος της αποχώρησης της Σκορδά. Όταν κατάλαβε ότι δεν θα είναι εκείνη το νούμερο 1, αποφάσισε να φύγει. Ήρθε και η σούπερ πρόταση από τον ΣΚΑΪ και… έδεσε το γλυκό.