Πρωινό ΕΡΤ- Ο ρόλος του Φώτη Σεργουλόπουλου και η Τζένη Μελιτά

Συντάκτης: Newsroom

11 Αυγούστου 2022 21:58

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όλα ήταν ολοφάνερα στη ζωή μου - Δεν κρύφτηκα ποτέ από τους γύρω μου κι από τους φίλους μου»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος όπως πρωτο το ciao.gr είχε γράψει φαίνεται πως «κλειδώνει» στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή για το νέο πρωινό, ψυχαγωγικό, μαγκαζίνο της ΕΡΤ, επιστρέφοντας έπειτα από πολλά χρόνια στην παρουσιάση πρωινού όμως και πάλι δε θα είναι μόνος του…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τελικές λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στην δημόσια τηλεόραση και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, κάτι που θα συμβεί μόλις επιστρέψει ο παρουσιαστής από την Γαλλία.

Σύμφωνα μάλιστα με την Real όμως ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν θα είναι ο μοναδικός παρουσιαστής στη νέα καθημερινή πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, η οποία θα προβάλλεται στη στη ζώνη 10 – 12, αλλά θα έχει και μια γυναικεία παρουσία δίπλα του. Αυτή δεν θα είναι άλλη από τη Τζένη Μελιτά, ένα πρόσωπο που φαίνεται ότι πιστεύουν ιδιαίτερα στην ΕΡΤ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🅼🅰🅽🅴🅺🅴🅽 🅹🅴🅽🅽🆈☀️ (@melitajenny)

Ετσι μέσα στις επόμενες ημέρες  αναμένεται να γίνουν και τα τελικά δοκιμαστικά με τους δύο παρουσιαστές, ούτως ώστε να φανεί αν υπάρχει η απαραίτητη χημεία ανάμεσα τους. Εφόσον, λοιπόν, προχωρήσει αυτό το σενάριο, η ιδέα της ταξιδιωτικής εκπομπής για την Τζένη Μελιτά μπαίνει στο… συρτάτι δεν θα υπάρχει και ο απαραίτητος χρόνος για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τέλος αξίζει να πουμέ ότι η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση ενός έμπειρου αρχισυντάκτη για τη νέα εκπομπή.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πώς έγινε το φαβορί για να παρουσιάσει το πρωινό της ΕΡΤ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πώς έγινε το φαβορί για να παρουσιάσει το πρωινό της ΕΡΤ

Σε σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί η πρωινή, καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή που θέλει να κάνει η ΕΡΤ. Η κρατική τηλεόραση έχει πάρει απόφαση να… κοντράρει τα ιδιωτικά κανάλια σε αυτόν τον τομέα, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

Η ΕΡΤ δεν πρόκειται να κάνει πίσω και η εκπομπή θα γίνει αφού πρόκειται για ένα πείραμα στο οποίο πιστεύουν πάρα πολύ. Το θέμα βέβαια είναι ποιος θα είναι ο παρουσιαστής. Ή η παρουσιάστρια.

Πολλοί θεωρούσαν φαβορί τη Ρούλα Κορομηλά για τη θέση. Αλλά όπως σας αποκαλύψαμε η δουλειά χάλασε. Οι συζητήσεις είχαν παγώσει εδώ και αρκετές ημέρες. Και δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα για ανατροπή. Αιτία λένε ότι ήταν οι απαιτήσεις της Ρούλας για την εκπομπή. Και δεν μιλάμε μόνο για τις οικονομικές απολαβές της, αλλά για το μπάτζετ όλης της εκπομπής.

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα που παίζει πάρα πολύ είναι του Φώτη Σεργουλόπουλου. Ο παρουσιαστής έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία του στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο αναμένεται να επιστρέψει στα… γνωστά καθήκοντά του. Στα συν του οι εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τη διοίκηση της ΕΡΤ και η εμπειρία του από καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε με τη γλώσσα των πιθανοτήτων, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί για να παρουσιάσει την εκπομπή. Βέβαια, επειδή μιλάμε για ελληνική τηλεόραση, καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, μέχρι να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Το σίγουρο είναι ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν είναι καθόλου αρνητικός στην ιδέα να αναλάβει ξανά καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Από την άλλη υπάρχει και η Ιωάννα Μαλέσκου. Το όνομά της ακούστηκε, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συνέχεια. Πάντως, όσο δεν κλείνει πουθενά η κυρία… Love it και όσο δεν ανακοινώνεται ο Σεργουλόπουλος, δεν βγαίνει από το κάδρο.