Πρωινό μας: Ένα Σαββατοκύριακο στην Πάρο με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Συντάκτης: Newsroom

4 Οκτωβρίου 2022 22:52

Η Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό μας» πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο με τη Σοφία Αλιμπέρτη στην Πάρο.

 Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Πάρο, φιλοξένησε τη Φαίη στο νησί που της έχει κλέψει την καρδιά.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μας ξεναγεί στην Πάρο μέσα από τα δικά της μάτια και μιλάει για ανθρώπους και γεγονότα-σταθμούς στη ζωή της.

Μια ανθρώπινη κουβέντα δύο γυναικών για εμπειρίες, σχέσεις και βιώματα.

 Αύριο στο «Πρωινό μας» στις 09:40 στον ΣΚΑΪ.

Σοφία Αλιμπέρτη: Το υπέροχο σπίτι της στην Πάρο

Τα τελευταία χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη ζει μόνιμα στην αγαπημένη της Πάρο, τον τόπο καταγωγής του πρώην συζύγου της, Γιάννη Πάριου.

Η ηθοποιός Σοφία Αλιμπέρτη κατοικεί σε ένα ξεχωριστό σπίτι, το οποίο μοιράζεται με τους δύο γιους της, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα, όταν εκείνοι επισκέπτονται το νησί των Κυκλάδων.

Κατά καιρούς τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της έχουν δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από τη minimal κατοικία, η οποία συνδυάζει την παράδοση και τις σύγχρονες τάσεις.

Το χρώμα που επικρατεί είναι το λευκό, το οποίο δένει αρμονικά με το ξύλο. Το σπίτι διαθέτει τεράστιο και καλόγουστο σαλόνι.

Η επίπλωση είναι λιτή. Το σπίτι διαθέτει και τζάκι.

Παράλληλα, η ηθοποιός που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στο νησί. Έχει ανοίξει τις δικές της επιχειρήσεις.

Δημιούργησε ένα εκπληκτικό καφέ στη Νάουσα, το «Fotis Art Cafe», το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κύμα και έχει εκπληκτική θέα.

Άνθρωπος από το προσωπικό της περιβάλλον έχει πει πως η Αλιμπέρτη «έχει αφοσιωθεί σε αυτό το μαγαζί και το αποκαλεί το τρίτο της παιδί»!

Σημειώνεται πως η Αλιμπέρτη διατηρούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνια πολυτελές σπίτι στην Αράχωβα, όμως αποφάσισε να το πουλήσει έπειτα από ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, που πλέον έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αγαπάει πολύ την Αράχωβα. Κατά το παρελθόν επισκεπτόταν συχνά την ορεινή κωμόπολη της Βοιωτίας.

Ήταν ο αγαπημένος της χειμερινός προορισμός. Μάλιστα, από το 2010 είχε αποκτήσει ένα υπέροχο σαλέ στην περιοχή.

Η τελευταία φορά κατά την οποία βρέθηκε στο χειμερινό θέρετρο, ήταν το 2014, μαζί με τον τότε σύντροφό της, Μάνο Κουτσοφιό.

Πάντως, ήδη από το 2011 είχε λάβει την απόφαση να βάλει πωλητήριο στο σπίτι. Είχε προηγηθεί ένα άσχημο συμβάν.

Συγκεκριμένα, στην όμορφη πέτρινη κατοικία εισέβαλαν διαρρήκτες. Κατάφεραν να κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές.

Το γεγονός αυτό τρόμαξε την Αλιμπέρτη. Φοβόταν να πηγαίνει στο σπίτι, το οποίο βρισκόταν σε απομονωμένο σημείο, με συνέπεια να αισθάνεται ανασφάλεια.

Έτσι, ανέθεσε σε μεσίτη να βρει αγοραστή για το σπίτι, κάτι το οποίο συνέβη λίγο αργότερ