Πρωινό Star: Σούπερ έκπληξη με Ελένη Καστάνη! Έκλεισε το deal

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 08:00

Πρωινό Star: Σούπερ έκπληξη με Ελένη Καστάνη! Έκλεισε το deal

Την ήθελαν πολύ και τελικά όλα δείχνουν ότι η Ελένη Καστάνη θα είναι μαζί τους. Η αγαπημένη ηθοποιός παίρνει θέση δίπλα στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο πρωινό του Star.

Η Ελένη Καστάνη ήταν η έκπληξη που ήθελε το δίδυμο των παρουσιαστών με τη σύμφωνη γνώμη του καναλιού. Μάλιστα, όπως σας αποκαλύψαμε, είχε περάσει και δοκιμαστικά και τα είχε πάει εξαιρετικά.

Πέρασε λίγος καιρός και φάνηκε ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή ατονούσε. Μόνο που δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Κι αυτό γιατί οι επαφές συνεχίζονταν και απλώς αναζητούσαν και οι δύο πλευρές τη χρυσή τομή. Αυτή τελικά βρέθηκε και κλειδώνει η παρουσία της Ελένης Καστάνη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς.

Οι εκπλήξεις με την ηθοποιό δεν σταματούν μόνο στη συμφωνία της με τον σταθμό. Τι πρόκειται να κάνει στο πρωινό του Star; Η Ελένη Καστάνη επιλέχθηκε για μια στήλη της εκπομπής την οποία πιστεύουν πολύ.

Πρόκειται για μια ενότητα που αφορά σε σχέσεις, όπου η ηθοποιός θα έχει συμβουλευτικό ρόλο πιθανότατα μαζί με κάποιους ειδικούς που θα την πλαισιώνουν. Η Ελένη Καστάνη είναι μια «έξυπνη» επιλογή των ανθρώπων που στήνουν το πρωινό του STAR, καθώς είναι αγαπητή, οικεία, με πολύ δυνατή ατάκα, φρέσκο χιούμορ και καλά αντανακλαστικά. Τι άλλο να θέλει να δει κανείς σε μια συζήτηση που αφορά σε σχέσεις;

Για τη συγκεκριμένη ενότητα έκαναν δοκιμαστικό και άλλες γνωστές κυρίες της showbiz. Ανάμεσά τους ήταν και η Μπέσσυ Αργυράκη που κατά πολλούς ήταν το φαβορί. Όμως, η Ελένη Καστάνη όπως σαςν αποκαλύψαμε ήταν εκπληκτική στα δοκιμαστικά και έδειχνε να δένει περισσότερο με τους παρουσιαστές. Έτσι, μυστικά και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, η ηθοποιός θα τρώει… breakfast στο Star.

Στην εκπομπή ετοιμάζουν κι άλλες ενότητες έκπληξη, ενώ ποντάρουν και στον ενθουσιασμό των Χατζίδου και Παύλου. Ήδη έχουν συμφωνήσει να βρίσκονται στο πάνελ οι Αργυριάδου και Πυράκη.