Πρωινό Star: Το plan B αν χαλάσει το κόλπο γκρόσο με τη Φαίη Σκορδά

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 10:00

Όσο το μέλλον για τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 είναι στον αέρα, τα κανάλια ετοιμάζονται για τα εναλλακτικά σχέδιά τους. Ο λόγος φυσικά για το κανάλι του Αμαρουσίου και το Star. Και αν στο Μαρούσι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα πρώτο βιολί, στην Κάτω Κηφισιά επεξεργάζονται ένα σχέδιο που θα στηριχθεί στο περσινό πείραμα.

Η Φαίη Σκορδά δεν έχει απαντήσει στον ΑΝΤ1. Αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Και μπορεί να βρίσκεται με το ενάμισι πόδι εκτός Αμαρουσίου, αλλά κάτι οριστικό δεν έχουμε ακόμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι τις ανακοινώσεις, κρατάμε πάντα μικρό καλάθι.

To Star προβάλλει ως το φαβορί για να κλείσει τη Φαίη Σκορδά, αν φύγει από τον ΑΝΤ1, αλλά μέχρι εκεί.

Όπως σας αποκαλύψαμε και χθες, η Ζήνα Κουτσελίνη βρίσκεται πίσω από τις επαφές του καναλιού με τη Φαίη. Κουτσελίνη και Σκορδά γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια και η Ζήνα είναι ο άνθρωπος που πίστεψε πρώτη στη Φαίη. Και δικαιωματικά τη θεωρεί πουλέν της. Οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές. Ενώ και η Ζήνα, όπως σας γράψαμε, ελπίζει σε πολύ καλύτερο lead in στην εκπομπή της.

Και αυτό θεωρεί ότι θα γίνει αν η Φαίη μετακομίσει στην Κάτω Κηφισιά. Βέβαια, το κανάλι επεξεργάζεται ήδη το plan B του. Το οποίο θα θυμίζει πάρα πολύ το πείραμα με Καρτελιά και Παπίλα. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Open Weekend, επικρατέστερα είναι τα ονόματα του Βαγγέλη Χαρισόπουλου και της Μαριλού Ρεπαπή.

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είχε τηλεοπτικό παρελθόν με το “Survivor Πανόραμα” και το “Καλημερούδια” με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ συνεργάζεται στενά και με το Shopping Star. Τι κοινό έχουν οι δύο τους με Καρτελιά και Παπίλα; Δεν έχουν εμπειρία μπροστά από την κάμερα. Επίσης ήταν ραδιοφωνικό δίδυμο και έχουν αποδείξει ότι έχουν πολύ καλή χημεία.

Ο σταθμός έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις μαζί τους και οι δύο τους είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να αναλάβουν την πρωινή εκπομπή. Αν και είναι κάτι καινούργιο για εκείνους. Το κανάλι θεωρεί πως θα μπορέσει με μία χιουμοριστική εκδοχή αντί δελτίου για τη showbiz και θέματα επικαιρότητας να αντισταθεί στον ανταγωνισμό. Και φυσικά να δώσει καλύτερο lead in στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη. Οπότε και θα ξέρουμε οριστικά αν η Φαίη Σκορδά παραμείνει ή όχι στον ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι ότι όσο περνούν οι ώρες οι πιθανότητες διαζυγίου αυξάνονται. Όσο για το κανάλι του Αμαρουσίου, τελικά δεν είναι και τόσο σενάριο επιστημονικής φαντασίας να φέρει τη Μαλέσκου δίπλα στον Λιάγκα. Υπομονή και βλέπουμε.

Ο μιντιάκιας

φωτογραφία: Instagram – @fayskorda