Προκλητικές δηλώσεις από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη: “Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο! Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας”

11 Σεπτεμβρίου 2021 13:45

Στην Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και προκαλεί αντιδράσεις στα όσα είπε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη και η στάση της των ίσων αποστάσεων.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο

λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας»;

Για την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να απαγορεύσουν τη μετάδοση των σύρων πού εμφανίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ηθοποιός δήλωσε:

«Εντελώς διαφωνώ. Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες; Δεν ήταν πάντα έτσι; Αν είναι να τιμωρηθεί η Δικαιοσύνη είναι εδώ και θα τιμωρηθούν οι άνθρωποι αν έκαναν κάτι.

Εμείς πόσο είμαστε αθώοι μπροστά σε όλα αυτά τα πράγματα; Πόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα;

Έχω μιλήσει μαζί του, τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε καμιά δυο φορές.

Είναι μια πολύ ευρύτερη οικογένεια, δεν είναι ωραία αυτά. Δεν είναι ωραία, όμως, και να γίνονται. Βεβαίως και συμφωνώ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εννοείται!

Από τότε έπρεπε να βγουν, από τη στιγμή που έγιναν. Ο καθένας, βέβαια, έχει το χρόνο του και βρίσκει το θάρρος να το πει η αλήθεια είναι.

Δεν έχει κάνει κανείς πράγματα που ντρέπεται; Εγώ έχω κάνει πράγματα που ντρέπομαι, εσείς δεν έχετε κάνει πράγματα που ντρέπεστε;»,